30 / 04 / 2024

Ergenekon Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Ergenekon Yaşam Merkezi'nin temeli yarın atılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi’nde yaptırılan Ergenekon Yaşam Merkezi’nin temeli yarın saat 14.00’de atılacak. Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Ergenekon Yaşam Merkezi’nin 11 milyon TL. mal olacağını söyledi.




Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi’nde yaptırılan Ergenekon Yaşam Merkezi’nin temeli yarın saat 14.00’de atılacak.


Yap işlet devret modeli ile  yaptırılan Ergenekon Mahallesi Yaşam Merkezi kapsamında kapalı semt pazarı ve spor kompleksinden oluşacak olan tesisin Tarsus’a ayrı bir güzellik katacağını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, açılışa bütün Tarsusluların davetli olduğunu söyledi.

Göreve geldikleri günden bu güne 12 hizmeti hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Can, Ergenekon Yaşam Merkezi’nin 11 milyon TL. mal olacağını söyledi.

Başkan Can, “Temelini atacağımız tesisin zemin katında kapalı semt pazarı ve mahallede yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyacını gidermeye yönelik market bölümü, 1. Katta yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, fitnes bölümü ve kafeterya, 2. katta ise oldukça modern bir düğün salonu yer alacaktır. Temelini atacağımız tesisin bölgemizde bir emsali daha bulunmamaktadır. Bayındırlık birim fiyatları ile yaklaşık maliyeti 11 milyon TL. olup, bu tesisin yapımı için belediyemiz bütçesinden hiç para harcanmayacak olması bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Zeminde yer alan kapalı semt pazarı belediyemiz tarafından kullanılacak ve geliri de belediyemize ait olacaktır. Tesisin diğer bölümleri yapımcı firma tarafından işletilecek ve sözleşme süresi sonunda hiçbir bedel talep edilmeden belediyemize devredilecektir. Cuma günü saat 14.00’daki temel atma törenimize bütün hemşehrimiz davetlidir. Tesisimizin şimdiden şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Tarsus Belediyesi


Geri Dön