27 / 04 / 2024

Erken emeklilik EYT’yi kaçıranlar için geri döndü! Bu şartları sağlayanlar emekli olabilecek!!

Erken emeklilik EYT’yi kaçıranlar için geri döndü! Bu şartları sağlayanlar emekli olabilecek!!

EYT fırsatını kaçıran kişiler bazı şartları yerine getirilmesi ile birlikte emekli olabilecek. Kısmi emeklilik sayesinde çalışan kişiler belirli yaşa ve prime sahip olmaları ile birlikte bu emeklilik hakkından faydalanabilecek.



Kısmi emeklilik yaşın beklenmeden çalışan kişilere bir çok imkan sunan bir emeklilik çeşittir. Kısmi emeklilik yaşı ve primi her yıl değişkenlik gösterebilir. Peki kısmi emeklilik şartları neler? Kısmi emeklilik şartları ile ilgili tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte..

 Erken emeklilik EYT’yi kaçıranlar için geri döndü! Bu şartları sağlayanlar emekli olabilecek!!

Kısmi emeklilik ile emekli olmak için ne yapmak lazım?

EYT fırsatını kaçıran kişiler bazı şartları yerine getirilmesi ile birlikte emekli olabilmesi mümkün. Kısmi emeklilik sayesinde erken emekli olmak için bazı şartları yerine getirilmesi gerekmektedir. Kısmi emekli olan kişiler emekli olarak da çalışabilir. Kısmi emeklilik nedir? Sorusuna kısa olarak şu şekilde yanıt verilebilir. Kısmi emeklilik çalışanların belirli prim ödeyerek ve belli bir yaşa ulaşmasından sonra kısmi olarak emekli olma durumu diyebiliriz. EYT fırsatını kaçıran kişiler tarafından çok sık araştırılan bu emeklilik çeşitti çalışanların maddi kaygılarını azaltmaya yönelik imkanlar sağlıyor. Kısmi emeklilik sayesinde belirli bir yaşa kadar beklemek durumunda da kalmadan emekli olmak mümkün.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön