12 / 10 / 2024

Eroğlu Yapı Amerikalı Broadway Malyan ile çalışacak!

Eroğlu Yapı Amerikalı Broadway Malyan ile çalışacak!

Eroğlu Yapı bir süreden beri üzerinde çalıştığı ettiği Seyrantepe projesinde somut bir adım atarak birlikte hareket edeceği mimarı belirledi. Projenin mimarlığını uluslararası mimarlık ofisi Broadway Malyan isimli firmanın üstlenmesine karar verildi




Eroğlu Yapı bir süreden beri üzerinde çalıştığı ettiği Seyrantepe projesinde somut bir adım atarak birlikte hareket edeceği mimarı belirledi. Projenin mimarlığını uluslararası mimarlık ofisi Broadway Malyan isimli firmanın üstlenmesine karar verildi.
Eroğlu Yapı 2010 yılında TOKİden Seyrantepeda 265 bin TLye satın aldığı 46 bin metrekarelik arazi üzerinde planladığı karma proje için uluslararası mimarlık ofisi Broadway Malyan ile anlaştı. 

Otel, rezidans, AVM, ofis ve eğlence merkezi olarak kurgulanan Seyrantepe projesinde mimari konsept geliştirme çalışmaları uluslararası mimarlık ofisi Broadway Malyan ile birlikte sürdürülürken, projenin lansmanının 2011 yılının son çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor

1958 yılında kurulmuş olan Broadway Malyan bugün İngiltere, Avrupa, Ortadoğu ve Asyada bulunan 13 ofiste hizmet vermeye devam ediyor. Tek çatı altında şehir tasarımından iç mimariye kadar farklı alanlarda hizmet veren Broadway Malyan aldığı çeşitli ödüllerle uluslararası arenada faaliyetlerini sürdürüyor.


Geri Dön