02 / 05 / 2024

Erol Mizrahi: Polisan, boya işinde zamanı durdurdu

Erol Mizrahi: Polisan, boya işinde zamanı durdurdu

Polisan Ar-Ge'ye yatırım yaptı boya işinde zamanı durdurdu



Silinebilen ve mikrop barındırmayan ürünler için 3 milyon TL Ar-Ge bütçesi ayıran Polisan, mevcut bayileri geliştirerek dikine büyüyecek

Polisan Holding'in CEO'su Erol Mizrahi, 2009 yılında krizden etkilenmediklerini ve ciro bazında yüzde 14'lük büyüme sağladıklarını söyledi. 2010'da da bu büyüme trendini sürdüreceklerini kaydeden Mizrahi, bu başarıda 3 önemli ana unbu büyümeyi teknoloji altyapısına, insan kaynağına ve Ar-Ge'ye yaptıkları yatırımlara borçlu olduklarını söyledi.

AR-GE'YE 3 MİLYON DOLAR
1 milyon doları altyapıya olmak üzere Ar-Ge'ye yaklaşık 3 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını anlatan Mizrahi, "Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda silinebilen, mikrop barındırmayan ve yağmurla temizlenebilme öaelliğine sahip Elegans Anti-aging ve Exelans Anti-aging dış cephe boyalarını ürettik. Bu boyaları "Zamanı Durduran Teknoloji" konseptiyle hazırlanan reklam filmi aracılığıyla beyaz ekranda tüketicinin beğenisine sunacağız" dedi. Türkiye çapında 10 bin bayisi bulunan Polisan, bayi ağını arttırmak yerine, var olan bayileri geliştirerek, dikine büyümeyi hedefliyor.

PAZARLAMAYA 40 MİLYON TL BÜTÇE
Mizrahi, geçtiğimiz yıl "anti-aging" ana konsepti ile başlattığı iletişim stratejisine ürünlerinin teknolojik özelliklerini vurgulayan bir iletişim kampanyasıyla yeni bir boyut kazandırdıklarını ve pazarlama bütçesinin 40 milyon TL olduğunu söyledi.
Sabah

 


Geri Dön