23 / 07 / 2024

Erzin Kapalı Spor Salonu açıldı!

Erzin Kapalı Spor Salonu açıldı!

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol’a spor alanında yapılacak olan kamu yatırımları ile ilgili yaptığı açıklamada “Daha çok hizmet ve daha çok yatırımla bölgemizi kalkındırıyoruz" dedi





AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol’a spor alanında yapılacak olan kamu yatırımları ile ilgili yaptığı açıklamada “Daha çok hizmet ve daha çok yatırımla bölgemizi kalkındırıyor ve Dörtyol’umuza her yaştan insanımızın aktif spor yapmasına imkân sağlayacak yeni spor tesisleri ve gençlerimizin enerjilerini müspet alanlarda kullanacağı bir Gençlik Merkezi kazandırıyoruz” ifadelerine yer verdi.


ERZİN KAPALI SPOR SALONUNA KAVUŞTU

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Erzin’e de büyük bir Kapalı Spor Salonu kazandırdıklarını ifade ettiği açıklamasında; “Erzin’imize güzel bir kapalı spor salonu kavuşturmanın heyecanı içerisindeyiz. Kapalı Spor Salonumuz halkımızın hizmetine girmiştir. Her yaştan insanımızın sportif etkinliklerde bulunacağı Kapalı Spor Salonumuzun da ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.



İskenderun Haber




Geri Dön