11 / 05 / 2024

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.



Yine verilen detaylara göre, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok da yaptığı açıklamada "AK Parti demek hizmet demek, AK Parti demek vatandaşla kucaklaşarak vatandaşın ihtiyaç duyduğu, sıkıntı duyduğu konulara çözüm getirebilmek demek. Mega kent İstanbul'dan başka vilayetlerden kentimize gelen vatandaşlarımız 'Erzurum çok değişti' diyor. Hakikaten de öyle." dedi.

Erzurum da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu da yaptığı açıklamada eser siyaseti noktasında başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerinin şehre her gün yeni eserler kazandırdığını dile getirdi.

Açıklamasında evlerin vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Küçükoğlu, açılışı gerçekleştirilen tesis ve millet bahçesinin de şehir için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Yapılan konuşmalar sonrası dualar eşliğinde açılışlar yapılarak hak sahiplerine konut ve iş yerlerinin anahtarları da teslim edildi.

Gerçekleştirilen programa Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, AK Parti Erzurum Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Gökberk Kocaaliler,  Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

Belediye beş taksitle 4 gayrimenkul satacak!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den yeni bir deprem uyarısı geldi: 'Belirli ölçüde fayı sıkıştırdı'

Son dakika deprem! Erzurum'da 4.6 büyüklüğünde deprem oldu!


Geri Dön