27 / 04 / 2024

Eşen Sanayi Sitesi'ndeki 31 dükkan esnaflarını bekliyor!

Eşen Sanayi Sitesi'ndeki 31 dükkan esnaflarını bekliyor!

Eşen Belediye Başkanı Musa Yapıcı'nın yoğun çabaları sonucunda tamamlanan Eşen Sanayi Sitesi'ndeki 31 dükkan esnaflarını bekliyor. 60 metrekareden oluşan dükkanlardan talebe göre 63 dükkanın daha projesinin ve altyapısının hazır olduğunu ifade etti...



Eşen Belediye Başkanı Musa Yapıcı'nın yoğun çabaları sonucunda tamamlanan Eşen Sanayi Sitesi'ndeki 31 dükkan esnaflarını bekliyor. 60 metrekareden oluşan dükkanlardan talebe göre 63 dükkanın daha projesinin ve altyapısının hazır olduğunu ifade eden Sanayi Sitesi kooperatif Başkanı Tezcan Marangoz, dükkanların kısa zamanda yapılmasından dolayı Belediye Başkanı Musa Yapıcı'ya üyeler adına teşekkür etti. Eşen'de bazı projelere imza atan Belediye Başkanı Musa Yapıcı'nın Eşen ve çevresinin kalkınmasına önemli bir ivme kazandıracak olan Sanayi Sitesi Projesi, önümüzdeki günlerde hayata geçiyor. Altyapı ve su tesisatı tamamlanan dükkanların elektrik tesisatındaki çalışmalarının da bir iki haftaya tamamlanacağını ifade eden Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Tezcan Marangoz, kooperatif başkanlığa geçtiği 1 buçuk yıllık sürede karşılaştıkları sorunları Belediye Başkanı Musa Yapıcı ile beraber çözdüklerini söyledi. 


Mülk sahipleri ile birlikte sanayi sitesine esnafları beklediklerini kaydeden Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Marangoz, "Ben göreve geçeli 1 buçuk yıl oldu. Sanayi sitesini yapılmasıyla ilgili bir mahkeme sorunu vardı. Arkadaşlarımızla ve Eşen Belediye Başkanımızla bu olayı birlikte çözdük.


Yeniden plan proje çizdik. 

Projede yer alan 94 dükkandan 31 tane dükkanımızı bitirdik. Haftaya yol çalışmalarımız da başlayacak. Sanayi sitemiz Fethiye- Kaş yolu üzerinde ve hemen yanı başında Akaryakıt İstasyonu ve Hal Sanayi var. Dükkanlarımız 60 metrekareden oluşurken yine önünde de 60 metrekarelik bir kullanım alanı mevcut. Tuvalet ve banyosunun yanı sıra asma kat yapılabilecek niteliklere sahiptir" dedi. 


Gerçek Fethiye Gazetesi 


Geri Dön