10 / 05 / 2024

Eşen Sanayi Sitesi

Eşen Sanayi Sitesi

Eşen Belediye Başkanı Musa Yapıcı'nın yoğun çabaları sonucunda tamamlanan Eşen Sanayi Sitesi'ndeki 31 dükkan esnaflarını bekliyor. 60 metrekareden oluşan dükkanlardan talebe göre 63 dükkanın daha projesinin ve altyapısının hazır olduğunu ifade etti...

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit'te yapılmak istenen Makineciler Sanayi Sitesi mecliste!

İzmit'e bağlı Durhasan ve Solaklar mahalleleri sınırlarında yapılmak istenen Makineciler Sanayi Sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesi tamamlanacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 2021 yılı bütçesi görüşmelerinde konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 2021'de 16 OSB ve 5 sanayi sitesi projesinin tamamlanacağını açıkladı.

İzmit Makineciler Sanayi Sitesi meclis gündeminde!

İzmit'e bağlı Durhasan ve Solaklar mahalleleri sınırlarında yapılmak istenen Makineciler Sanayi Sitesi'ne meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Menderes'e sanayi sitesi müjdesi!

İzmirli mobilyacılar için müjde geldi. Sektördeki büyük ve küçük işletmelerin bir arada toplanacağı sanayi sitesi Menderes'te inşa edilecek.

Akdeniz'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Antalya Kepez Başkanı Hakan Tütüncü, gecekondu işgali ve kamyon garajı sorununu çözerek Akdeniz Sanayi Sitesi'ne 3 tane küçük ölçekli sanayi sitesi ekleneceğini açıkladı.

Kepez'e 3 küçük ölçekli sanayi sitesi geliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk’ün düzenlediği kahvaltıda sanayi esnafıyla biraraya geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde, 300’e yakın yeni dükkânın yapılmasının önünü açtıklarını dile getirdi. 

Gaziantep'e yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Gaziantep'in Taşlıca bölgesinde “Yeni Sanayi Sitesi' projesi hayata geçiyor. Projenin şehir ekonomisine katkı sağlanması planlanıyor. 

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi dükkanlarında sona gelindi!  

Gölcük Belediyesinin en prestijli yatırımları arasında yer alan Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi 29 Ocak'ta!

Aksaray Sanayi Sitesi 696 Adet Tip-A, 420 Adet Tip-B, 189 Adet Tip-C, 148 Adet Tip-D ve 167 Adet Tip-E olmak üzere toplam 1620 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 29 Ocak 2018'de saat 14:30'da yapılacak.

Bursa Yenişehir'e yeni sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Küçük Sanayi Sitesi inşaatını ziyaret etti. Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi, taşınması planlanan 135 sanayi sitesi arasında yer alıyor.

Eşen Sanayi Sitesi Haberi

Eşen Sanayi Sitesi

Eşen Belediye Başkanı Musa Yapıcı'nın yoğun çabaları sonucunda tamamlanan Eşen Sanayi Sitesi'ndeki 31 dükkan esnaflarını bekliyor. 60 metrekareden oluşan dükkanlardan talebe göre 63 dükkanın daha projesinin ve altyapısının hazır olduğunu ifade eden Sanayi Sitesi kooperatif Başkanı Tezcan Marangoz, dükkanların kısa zamanda yapılmasından dolayı Belediye Başkanı Musa Yapıcı'ya üyeler adına teşekkür etti. Eşen'de bazı projelere imza atan Belediye Başkanı Musa Yapıcı'nın Eşen ve çevresinin kalkınmasına önemli bir ivme kazandıracak olan Sanayi Sitesi Projesi, önümüzdeki günlerde hayata geçiyor. Altyapı ve su tesisatı tamamlanan dükkanların elektrik tesisatındaki çalışmalarının da bir iki haftaya tamamlanacağını ifade eden Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Tezcan Marangoz, kooperatif başkanlığa geçtiği 1 buçuk yıllık sürede karşılaştıkları sorunları Belediye Başkanı Musa Yapıcı ile beraber çözdüklerini söyledi. 


Mülk sahipleri ile birlikte sanayi...