29 / 04 / 2024

Esenler otogarından Almanya'ya seyahat dönemi! 100 Euro'dan başlıyor!

Esenler otogarından Almanya'ya seyahat dönemi! 100 Euro'dan başlıyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle yurt dışına seyahatlerin yoğunluğu başladı. Yetkililer İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüsün olduğunu ve bunların yaklaşık 140 tanesinin yurt dışına kalktığını belirtiyor. Ayrıca en ucuz biletin ise 100 Euro'dan başladığı kaydediliyor.



Yurt dışına seyahat etmek isteyenler son dönemde uçak yerine otobüsleri tercih ediyor. Vatandaşlar bilet fiyatlarındaki yükseliş ve bagaj rahatlığı için otobüsleri tercih ettiklerini ifade ederken Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüsün olduğunu ve bunların yaklaşık 140 tanesinin yurt dışına kalktığını belirtti. Yıldırım, Vize sorunu yaşanmasa bu seyahatlerin ikiye, üçe katlanacağına da dikkat çekti.

Esenler otogarından Almanya ya seyahat dönemi! 100 Euro dan başlıyor!

Tatil sezonunun açılmasıyla beraber yeniden gündem olan vize sorununu çözenler, şimdi de uçak bileti fiyatlarından şikayetçi olmaya başladı.

Uçak bilet fiyatları, uçak korkusu, bagaj kolaylığı gibi sebeplerle son dönemde vatandaşlar tercihini otobüsten yana kullanıyor. İstanbul Bayrampaşa'daki 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndan Balkanlar, Bulgaristan, Ukrayna, Romanya, Kafkaslar, Almanya, Macaristan gibi ülkelere onlarca yolcu taşınıyor. İşte detaylar...


Geri Dön