27 / 04 / 2024

Esenler'de 500 milyon liralık dönüşüm!

Esenler'de 500 milyon liralık dönüşüm!

Çevre Şehircilik Bakanlığı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO, Esenler Belediyesi ve Eskon işbirliği üe hayata geçen Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde 970 konut satışa çıktı...



BAKANLAR Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilen İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm süreci devam ediyor. Çevre Şehircilik Bakanlığı,  TOKİ  iştiraki Emlak Konut GYO, Esenler Belediyesi ve Eskon işbirliği üe hayata geçen Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde 970 konut satışa çıktı. 


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ


Toplam 2 bin 373 konutun yer aldığı projede 1403 konut hak sahiplerine verilirken, satışa sunulan 970 konuttan sağlanan gelirle proje hayata geçecek. 


Temeli atılan ve 18 ay soma tamamlanması beklenen projeyi sosyal sorumluluk olarak ele aldıklarım söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Projede için yaklaşık 500 müyon lira yatırım yapılacak. Satışa çıkan dairelerden de en az bu oranda gelir bekleniyor" dedi. Projedeki evlerin fiyatı 281 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 


Hürriyet 


Geri Dön