02 / 05 / 2024

Esenyurt Evim Yüksekdağ nerede?

Esenyurt Evim Yüksekdağ nerede?

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

11 bin metrekare arsa alanına sahip Evim Yüksekdağ Rezidans'ta dairelerin alanları 90 ile 148 metrekare arasında değişiyor. Peki Esenyurt Evim Yüksekdağ nerede?



Anahtar teslim tarihi 2018 yılı Haziran ayı olarak belirlenen  Evim Yüksekdağ  Konutları için 50 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Proje 64 bin metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. 


"Esenyurt Evim Yüksekdağ nerede?" sorusuna İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Yeşilkent Mahallesi yanıtını verebiliriz. 21 Ocak Perşembe günü basına tanıtılacak proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. 


Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş. imzası ile hayata geçirilen Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta 2+1 ve 3+1 daire tipleri mevcut. Proje toplam 363 konut ve 9 mağazadan oluşuyor. 


Evim Yüksekdağ Residence'nin sosyal alanları arasında; güvenlik, süs havuzu, fitness merkezi, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sauna bulunuyor. 


Evim Yüksekdağ Evleri satış fiyatları henüz netleşmedi. 2 bin metrekaresi ticaret alanı için ayrılan projede konutların büyüklükleri 90 metrekare ile 148 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Esenyurt Evim Yüksekdağ nerede?

Adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Evim Yüksekdağ Esenyurt iletişim

Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön