30 / 04 / 2024

Esenyurt'taki iş merkezi gece yarısı alev aldı!

Esenyurt'taki iş merkezi gece yarısı alev aldı!

Esenyurt'ta dört katlı bir iş merkezinde önceki gece çıkan yangın, yakınında bir benzin istasyonu olduğu için çevredekilere korkulu anlar yaşattı. İtfaiyenin iki saatlik çalışmasıyla söndürülen yangında iş merkezinde kimsenin olmaması olası can kaybını ön



Esenyurt'ta 4 katlı iş merkezinin çatı katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alev alev yanan yaklaşık 500 metrekarelik çatıdaki yangını söndürmekte güçlük çekti.Yangının sirayet etme ihtimaline karşı iş merkezinin karşısındaki akaryakıt istasyonunda da soğutma yapıldı. Yangın, Örnek Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı 151 numarada bulunan 4 katlı iş merkezinin çatı katında saat 00.30 sularında çıktı. çatıdan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Bahçeşehir itfaiyesine bağlı ekipler, yangını söndürmede yetersiz kaldı. Polis ekipleri, yangın sebebiyle Doğan Araslı Bulvarı'nı iki yönlü olarak trafiğe kapattı. Yangın sebebiyle, iş merkezinin karşısında bulunan akaryakıt istasyonunda da panik yaşandı. Yangının sirayet etme ihtimaline karşı, akaryakıt istasyonunda sürekli soğutma işlemi yapıldı. Yangın bölgesine Avcılar, Büyükçekmece, Bakırköy, Bağcılar, Gazi, Beylikdüzü ve Seyrantepe müfrezelerinden itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın, itfaiyenin yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucunda kontrol altına alındı. Görgü tanıkları, yangının çatı katındaki yemekhane bölümünde başladığını ve alevlerin bütün çatıyı sardığını aktardı. Vatandaşlar, iş merkezinde tekstil atölyelerinin bulunduğunu, yangın sırasında ise içeride kimsenin bulunmadığını söyledi. Edinilen bilgilere göre, yangında ölen ya da yaralanan olmadı. İtfaiyenin yangını söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.
Zaman/Armağan AYDIN


Geri Dön