29 / 04 / 2024

Eski Ramazanların nostaljik tadı VIALAND'de yaşanıyor!

Eski Ramazanların nostaljik tadı VIALAND'de yaşanıyor!

Tema park, AVM, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan farklı konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND, Ramazan ayında yapacağı özel etkinliklerle eski Ramazanların tadını bugünlere taşıyor...




Türkiye'nin dünya standart ve ölçeğindeki ilk temalı parkını, alışveriş caddeleri ve gösteri merkeziyle bir araya getiren VIALAND, Ramazan ayına özel bir program hazırladı. Tema Park, AVM ve gösteri merkezinde birbirinden keyifli gösterilerin düzenleneceği ve özel iftar menülerinin sunulacağı VIALAND’de eski ramazanların tadı modern zamanlara taşınıyor. 


İstanbul’un kalbi Eyüp’te 600 dönümlük arazide yer alan VIALAND’in tema parkında yer alan Bir Zamanlar İstanbul Sokağı, bir ay boyunca Ramazan akşamlarının gözde merkezlerinden biri olmaya hazırlanıyor. Bir Zamanlar İstanbul Sokağı’nda nostaljik motiflerle bezenmiş cumbalı evler içinde yer alan Bereketli Anadolu restoranının sunacağı iftar menüleri özel olarak hazırlandı. İftar menüsü içinde terbiyeli bademli tavuk çorbası, vişneli yaprak sarma, cevizli tulumlu muska böreği, 5 baharatlı kuzu incik, hünkar beğendi, hakan helvası, gül bohçası, aşure, kızılcık şerbeti,  gül şerbeti gibi Türk mutfağına özel lezzetler sunuluyor. Sokak, aynı zamanda; şerbetçisi, macun şekercisi, niyetçisi ve lokmacısı ile eski Ramazan’ları aratmıyor. 

    

Aynı sokakta bulunan Pingan Kahvehane’de, iftar sonrası özel olarak hazırlanan ve tam kıvamında sunulan Türk kahvesi ile dinlenmek, yine aynı sokakta yer alan hediyelik eşya dükkanlarında geleneksel ürünler arasında geçmişe yolculuk yapmak mümkün. 


AVM tarafında ise özellikle iftar ve sonrasında gerçekleşecek etkinlikler, Ramazan akşamlarını renklendirecek. AVM alanında ziyaretçiler ünlü komedyen ve sunucu Okan Karacan’ın sunumuyla Aşıklar Medyanı ile aşıklar atışmasını izleme, Hacivat Karagöz, Kanto, Meddah gösterileri seyretme, Mehteran konserleri, Ramazan fasılları, Semazen, Yan Flüt ile Tasavvuf müzikleri dinleme olanağı bulacaklar. 


VIALAND AVM ve tema park gece yarısına kadar açık 


Ramazan akşamlarını doyasıya yaşamak, nostaljik bir ortamda iftar yapmak ve iftar sonrasını keyifli etkinliklerle değerlendirmek isteyenleri buluşturacak olan VIALAND, Ramazan boyunca herkesi kucaklayacak. VIALAND tema park ve AVM saatleri de Ramazan ayına özel olarak yeniden düzenlendi. VIALAND AVM ramazan ayı boyunca sabah 10.00’dan gece 23.00’e kadar, VIALAND tema park ise 12.00’den gece 24.00’e kadar hizmet verecek. 



Geri Dön