06 / 05 / 2024

vialand açılış kapanış saatleri

vialand açılış kapanış saatleri

Vialand açılış kapanış saatleri 2015 son durum haberimizde yer alıyor. Eyüp'te yer alan Vialand Eğlence Merkezi bilet fiyatlarında grup indirimleri ve kart avantajlarından faydalanmak mümkün.

Eski Ramazanların nostaljik tadı VIALAND'de yaşanıyor!

Tema park, AVM, gösteri merkezi ve şehir parkını bir arada sunan farklı konseptiyle dünyada bir ilk olan VIALAND, Ramazan ayında yapacağı özel etkinliklerle eski Ramazanların tadını bugünlere taşıyor...

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor kaçta kapanıyor 2020?

AVM'ler yılbaşında kaçta açılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVM'ler yılbaşında açık mı 2020? Alışveriş Merkezleri yılbaşında kaçta açılıyor? AVM'ler yılbaşında kaçta kapanıyor?

AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019?

Vatandaşların bayram dönemlerinde en çok merak ettiği konulardan biri de AVM'ler bayramda kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2019 sorusu. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019, AVM'ler bayramda açık mı kapalı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Winperax'tan yeni açılır kapanır otomatik tente!

‘Cam balkon kapatma sistemleri’ ve ‘kendinden perdeli cam balkon’ üretmek amacıyla 2003 yılında kurulan Wİnperax Cam Balkon ve Gölgelendirme Sistemleri, ürün yelpazesine ‘açılır kapanır otomatik tente’ ürünlerini de ekledi..

Vialand açılış kapanış saatleri 2015!

Vialand açılış kapanış saatleri 2015 son durum haberimizde yer alıyor. Eyüp'te yer alan Vialand Eğlence Merkezi bilet fiyatlarında grup indirimleri ve kart avantajlarından faydalanmak mümkün.

Ebru Gündeş Reza Zarrab çifti yalısına açılır kapanır iskele yaptırdı!

Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab Kanlıca'daki ikiz yalılarına deniz araçlarının rahat yanaşması için açılır kapanır iskele yaptırdı.Reza Zarrab teknesiyle yalısına yanaşmakta zorlanınca otomatik iskele sistemi kurdurdu.

Vergi dairesi saat kaçta açılıyor 2014?

Vergi borcunu, vergi dairesine giderek ödemek isteyen mükelleflerin en çok merak ettiği konular arasında vergi dairelerinin açılış ve kapanış saatleri oluyor. Peki, vergi dairesi saat kaçta açılıyor 2014?

Üstü açılıp kapanabilen Safa Camii yoğun ilgi görüyor!

Nilüfer ilçesi Beşevler'de bulunan Safa Cami'nin üstü açılıp kapanıyor. Kubbesi açılıp kapanan cami teravih namazını kılmak isteyenlerle dolup taşıyor. Ferah bir ortamda namaz kılan vatandaşlar Cami Dernek yöneticilerine teşekkür ediyor.

AVM'lerin açılış-kapanış saatlerine Ramazan ayarı!

Ramazan'da müşteri sayısı azalan AVM'ler, bu yıl da düzenledikleri etkinliklerle trafiği canlandırmayı amaçlıyor. Neredeyse her AVM, fasıl ve tasavvuf dinletileri düzenliyor. Bazı AVM'ler ise iftarın kapanış saatine yakın olması nedeniyle düzenlemeye gitt

Vialand Pakistan ve Kazakistan'a açılıyor!

Vialand'ın tema park konsepti yurtdışına açılıyor. Vialand Genel Müdürü olan Tolga Alişoğlu, markayı Pakistan ve Kazakistan'a taşıyacaklarını belirterek "Pakistan'da yapımı devlet üstlenecek. Biz işleteceğiz" dedi.

Avrupa'nın ilk 3D illüzyon müzesi Vialand'de açılıyor!

Avrupa'nın ilk 3D illüzyon müzesi Vialand'de açılıyor. Üç boyutlu 100 eserin sergilendiği müzede izleyici sanatın bir parçası oluyor; üç boyutlu eserlerin yanında, önünde, hatta içinde fotoğraf veya video çektirebiliyor.

İspanyol şirketi, Şili'deki açılır-kapanır köprüyü ters birleştirdi!

Azvi firmasının Valdavia kentinde yapmakta olduğu ve Şili'de bir ilk olan açılıp kapanan köprünün bir tarafının ters yerleştirildiği ortaya çıktı. Sağ tarafında bisiklet yolu bulunan Cau Cau köprüsü, yarısından sonra soldan devam ediyor...

Galatasaray stadın açılır-kapanır çatısını yaptırmadığı için 12 milyon Euro ceza verecek!

Galatasaray, açılır-kapanır çelik çatıyı, süresi içinde yaptırmadığı için 12 milyon euro olan (yaklaşık 33 milyon lira) maliyetin yarısını ceza olarak ödeyecek. Cim-Bom, bu parayla yeni bir yıldız transferi daha yapabilirdi...

Suat Kılıç: TT Arena'da tek eksik açılır-kapanır çatı!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Türk Telekom Arena, üzerine açılır-kapanır çatı sisteminin ağırlığını taşımaya uygun dizayn edildi. Eksik olan tek şey, açılır-kapanır bir çatı....

vialand açılış kapanış saatleri Haberi

vialand açılış kapanış saatleri

Vialand, Eyüp Bölgesi'nde ViaDMC ve Gürsoy Grup tarafından hayata geçiriliyor. Vialand açılış kapanış saatleri 2015 kısmından önce projeden bahsedelim. 


1 milyar 500 milyon liralık yatırım bedeline sahip Vialand Eyüp'te 250 mağaza ve eğlence üniteleri bulunuyor. Projenin toplam inşaat alanı 600 bin metrekare. 


110 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip Vialand Eyüp projesinde yeme içme alanları, mağazalar, sinema ve bowling bulunuyor. 


100 dönümlük parkın içinde Vialand Eyüp projesinde tema park ve alışveriş caddelerinin yanı sıra, biyolojik gölet ve yürüyüş yolları, yeşil alanlarda yaklaşık 60.000 ağaç ve çalı ile 60.000 metrekare çim alanı bulunuyor. 


Vialand Eyüp projesinde şehir parkında 15 bin kişiden fazla ziyaretçi kapasitesine sahip Vialand Gösteri Merkezi bulunuyor. 


Vialand Eyüp eğlence üniteleri arasında; çılgın nehir, gelin oynayalım, jet ski, kahraman itfaiyeciler, nefeskesen, Fatih'in rüyası, Süngerbob...