30 / 04 / 2024

Eskule'de metrekaresi 1.600 TL'ye ofis!

Eskule'de metrekaresi 1.600 TL'ye ofis!

Esenyurt'un yeni iş merkezi Eskule'de teslimler bu ay başlayacak



Mat İnşaat, Yirikler İnşaat ve Mega İnşaat tarafından inşa edilen Eskule'nin temeli 2008 yılında atılmıştı. Projede inşaat tamamlandı. Ofisler bu ay sahiplerine teslim edilecek. Eskule'nin açılışı ise Ağustos'ta yapılacak.

Toplam 3 bin 300 metrekare alana kurulan Eskule'nin inşaat alanı ise 35 bin metrekare. 20 katlı ve saat kuleli olarak tasarlanan Eskule'de 15 bin metrekare çarşı alanı, 6 bin metrekare iş merkezi ve ofis alanı, 600 araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor.

57 adet ofis ve 76 adet dükkanın bulunduğu Eskule'de ofislerin alanları 63 ile 678 metrekare arasında. Metrekare satış fiyatları ise 1.600 TL. Müşteriler bankalardan konut kredisi kullanabilecek. Dükkanlar ise satışa açılmadı.

Eskule'nin özellikleri arasında panoramik manzara, depreme karşı yüksek betonarme statik güvenliği, firmalara özel mimari çözümler, prestijli lobi, resepsiyon hizmeti, çağdaş saat kulesi, tropik bitkilerle peyzaj mimarisi, panoramik asansör, yüksek yangın güvenliği, gelişmiş ofis otomasyonu, kapalı devre kamera sistemi, görüntülü ve sesli intercom, bina içi dahili telefon sistemi, tüm giriş çıkışları denetleyen 24 saat kapsamlı güvenlik ekibi, tüm ofis ve ortak alanları yüzde 100 denetleyen jeneratör sistemi, tüketilen enerji kadar ödemeli payölçer ısıtma sistemi, merkezi sistem ısıtma ve soğutma sistemi, her ofise ait özel mutfak ve wc, yük ve sedye asansörü, engelliler için özel donanım bulunuyor.


www.eskule.com

0212 620 01 39

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön