26 / 05 / 2024

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...



Çalışma hayatına 1991 yılında Societe Generale Bankası Krediler Bölümü'nde adım atan Esra Yazıcı, daha sonra Tekfen Bank ve DHB Bank gibi önemli kurumlarda Kredi ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapmıştır. Kariyerinin bir noktasında, kobilerde riskin etkin yönetimi konusunda uzmanlaşmak adına çeşitli aile şirketlerine danışmanlık hizmetleri sunmuş ve stratejik yönetim, kurumsal yönetim ve finansal risk konularında şirketlere yol göstermiştir. Bahçeşehir Üniversitesi'nde misafir öğretim üyesi olarak görev yapmış ve MBA öğrencilerine kriz yönetimi dersleri vermiştir.

Ayrıca, Esra Yazıcı Polisan Holding'de Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapmaktadır. Bu pozisyonda, şirketin yönetim süreçlerine katkıda bulunmakta ve stratejik kararların alınmasına yardımcı olmaktadır.

Esra Yazıcı, deneyimli bir iş kadını olarak finans, risk yönetimi ve stratejik yönetim konularında uzmanlığını kanıtlamış bir isimdir. Başarılı kariyeri ve danışmanlık faaliyetleri ile tanınmaktadır.


Geri Dön