27 / 04 / 2024

Essenora yabancıların şimdiden ilgi odağı oldu!

Essenora yabancıların şimdiden ilgi odağı oldu!

GAYRİMENKUL sektöründe yabancıya satış konusunda Türkiye'nin başarılı kurumlarından API Investment, yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Essenora yabancıların şimdiden ilgi odağı oldu.



GAYRİMENKUL sektöründe yabancıya satış konusunda Türkiye'nin başarılı kurumlarından API Investment, yeni bir anlaşmaya daha imza attı. İstanbul'un tam ortasında yenilenmeye, gelişmeye hazır halde bulunan Gaziosmanpaşa bölgesinde yükselen Essenora projesinin satış  ve pazarlamasını API Investment yapacak. Suudi Arabistan'da projenin satısını üstlenen API Investment CEO'su Alper Apaydın "istanbul Ortadoğu'da yükselen bir değer, yatırımcıların ilgi odağı. İstanbul'un tam ortasında yenilenmeye, gelişmeye hazır halde bulunan Gaziosmanpaşa bölgesinde yükselen 'Essenora projesi' için ilgi yüksek. Satışlar hızla başladı" dedi. 

'Essenora projesi' lokasyon acısından da herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir bölgede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve teras evlerde kullanılan bütün malzemeler gibi 1. Sınıf bir yasam sunmayı planlıyor. 



Star 


Geri Dön