13 / 09 / 2024

Eston Deniz Kalyon Evleri'nin 3.etabı satışa çıkıyor! 459 bin TL'ye!

Eston Deniz Kalyon Evleri'nin 3.etabı satışa çıkıyor! 459 bin TL'ye!

Eston Deniz, kendine ait marinası ve yemyeşil bahçe alanlarıyla Yakuplu'da fark yaratıyor...

 



Eston Yapı tarafından Yakuplu'da inşa edilen Eston Deniz projesi, 1,5 milyon metrekarelik alanda toplam 5 bin 359 konuttan oluşuyor. Projede 8 farklı kısımdan oluşan konutların yanısıra, 1,5 kilometrelik sahil şeridi ile 500'ün üzerinde yat kapasiteli marina bulunuyor.

Yapı sektöründe 45 yıllık deneyime sahip Eston Yapı, 2006 yılında Yakuplu'da önemli bir projeye adım attı. 1,5 milyon metrekarelik dev bir alanda toplam 5 bin 359 konut ve 500'ün üzerinde yat kapasitesine sahip marinasıyla önemli bir yaşam alanı oluşturmayı planlayan Eston Yapı, "Eston Deniz" projesini 8 farklı kısım olarak tasarladı. Etap etap teslimleri yapılan projenin tamamının 2017 yılında bitmesi planlanıyor.

Eston Deniz projesinin ilk kısmını oluşturan Yakamoz Evleri, 7 farklı tipte 207 bahçeli evden oluşuyor. 3 etap şeklinde inşa edilen Yakamoz Evleri'nde yaşam başladı. Yakamoz Evleri tesliminin ardından, Kalyon Evleri için çalışmalara başlayan Eston Yapı, Kalyon Evleri için 8 farklı etap planladı. 342 bahçeli evden oluşacak olan kısmın birinci etap satışları başladı. 156,6 metrekare-191,4 metrekare aralığında tamamı bahçeli evlerin bulunduğu 1. etabın 31 Aralık 2010'da teslim edilmesi planlanıyor. Diğer etaplardan farklı olarak Kalyon Evleri'nin 3. Etabında en yükseği 6 katlı apartmanlarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler de bulunacak. Bu dairelerin satışları bahar ayında gerçekleşecek. Projede bahçeli villa fiyatları 459 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor.

Eston Deniz projesinde, her kısmın yönetimi ve güvenliği, birbirinden bağımsız olarak yürütülüyor. Proje içerisindeki her kısmın kendine ait özel sosyal tesisi bulunuyor. Sosyal tesisin yanı sıra kısımlar içerisindeki farklı etaplarda açık yüzme havuzlarından faydalanmak mümkün. Tenis, Basketbol, squash, alışveriş merkezi, su sporları, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları Eston Deniz'deki yaşama keyif katıyor...

Eston Deniz sadece yazlık veya kışlık ev olarak konumlandırılmıyor. Ev sakinleri kışın evlerinde konforlu bir yaşamın tadını çıkarıp sosyal tesisten yararlanırken, yazın Eston Deniz'in kendine özel 1,5 kmlik sahilinde balık tutup, yürüyüş yapabiliyor, denizin imkanlarından yararlanabiliyorlar. Eston Deniz, 1,5 kilometrelik sahil şeridi ve 500'ün üzerinde yat kapasiteli marinası ile deniz kenarında keyifli bir yaşam sunuyor. Birinci mendereği biten marinanın ikinci menderek çalışmaları da başladı. 2010 yazında hizmete açılması planlanan tesis İstanbul'daki marina kapasiteleri düşünüldüğünde önemli bir açığı kapatıyor. Marinada yat sahiplerinin faydalanabilmeleri için cafe'ler ve butik oteller inşa edilmesi planlanıyor...

Eston Deniz Yakuplu'daki konumu itibariyle de bir çok avantaja sahip. Günlük hayatın içinde ihtiyaç duyulabilecek alışveriş merkezleri, poliklinik, hastane veya çocuklar için kreş, anaokulu, özel veya devlet okullarının hepsi Eston Deniz'e en fazla 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Eston Deniz Yakuplu'da yüksek kalite standartlarında bir yaşam tarzı sunuyor. Gerek yemyeşil bahçelere sahip villaları gerekse 1.5 km sahil şeridi ile Eston Deniz çevredeki projelerden farklığını ortaya koyuyor.

www.estondeniz.com

0212 850 20 20

 


Geri Dön