25 / 07 / 2024

Et ve Süt Kurumu'ndaki kritik isimlerin görevden alınma kararları Resmi Gazete'de

Et ve Süt Kurumu'ndaki kritik isimlerin görevden alınma kararları Resmi Gazete'de

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın'ın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


KIYMA 83 LİRAYA ÇIKMIŞTI

ESK’da sığır kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya, sığır bonfilenin kilosu da 154 liradan 228 liraya yükselmişti. Yapılan yüzde 48’lik zamla birlikte ESK’da sığır bonfilenin kilosu 154 liradan 228 liraya, sığır pirzolanın kilosu 103 liradan 152 liraya, sığır kontrfilenin kilosu 98 liradan 145 liraya, sığır biftek-rostonun kilosu 79 lira 50 kuruştan 117 lira 50 kuruşa, sığır kuşbaşının kilosu 62 lira 50 kuruştan 92 liraya ve sığır kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya çıktı.

DENGE POLİTİKASINA GEÇİLDİ

Kırmızı et fiyatlarındaki dengenin üretici ve tüketici aleyhine bozulmasını önlemek amacıyla 2 Nisan-1 Mayıs dönemini kapsayan ramazan ayında ESK tarafından kesimi ve satışı yapılan/yaptırılan sığır başına yetiştiricilere 2 bin 500 lira ödeneceği duyurulmuştu. Ödemeler, ESK tarafından hazırlanacak icmal karşılığında gerçekleştiriliyor.

Migros'ta kırmızı et indirimi devam ediyor! Dana eti, kuzu eti... İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı

Tarım Kredi'de 5 lt ayçiçek yağı ve kırmızı et indirimi!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön