04 / 05 / 2024

Ethereum rekora koşuyor!

Ethereum rekora koşuyor!

Kripto para borsalarından Ethereum yeni rekora imza attı. Bitcoin'in koltuğuna göz diken Ethereum 2 bin 961 dolara ulaştı. 



Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; Nisan ortasında rekor artışların ardından düşen kripto para birimleri yeniden yükselişe geçti. Son bir haftada ilk 10'daki gelişmeler de yükselişe girdi. 

Ethereum rekora koşuyor!

REKORA UZAK YENİDEN YÜKSELİŞTE

Bitcoin yeniden 56 bin dolar seviyesine yükseldi Hürriyet'in haberine göre, Nisanda hareketli günler geçiren en yüksek hacimli kripto para birimi Bitcoin'in piyasa değeri de 1 trilyon doları geçti. Bitcoin tarihin en yüksek seviyesini ise 14 Nisan tarihinde 64 bin 804,72 dolarla karşılamıştı. Bitcoin 23 Nisan'da yaşadığı düşüşle 2021'de ilk kez 50 bin doların altında işlem görmüştü. Geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Joe Biden'ın vergi planını kararının kripto varlıkları da etkileyecek olmasının düşüş yaşamasına sebep olduğu tahmin ediliyor. 

Ethereum rekora koşuyor!

TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK RAKAMINI GÖRDÜ

Ethereum tüm zamanların en yüksek rakamı rekorunu 5 saat önce kırdı. Ethereum 2 bin 961 dolar seviyesine çıktı. Ethereum 3 gün önce 2800 doları aşarak rekora imza attı. Ethereum'un şu an da piyasa değeri hakimiyeti yüzde 14,72 seviyesinde ve ikinci sırada bulunuyor.

Kripto paralar fırsat mı yoksa tuzak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön