28 / 04 / 2024

Euro 30 TL sınırını geçti! Euro yatırımcılarına müjde! Son dakika euro/TL kuru

Euro 30 TL sınırını geçti! Euro yatırımcılarına müjde! Son dakika euro/TL kuru

Orta Doğu'da yaşanan gerginliğin etkileri görülmeye devam ediyor. Her şeyi etkilediği gibi döviz kurlarını da etkiledi. Euro/TL kuru bugün 30 TL sınırını geçti. 24 Ekim Salı euro/TL kurunda son dakika gelişmesi...



Filistin İsrail gerginliği piyasalar üzerinde etkisini göstermeye devam ediyor. Herşeyi etkilediği gibi döviz kurlarını da etkileyen gelişme yakından takip ediliyor. Bugün euro/TL kuru 30 TL sınırını geçerek, yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Peki euro/TL bugün alış satış fiyatı ne kadar? İşte son dakika eurpo/TL kuru...

EURO/TL KURU 30 TL SINIRINI GEÇTİ!

24 Ekim Salı günü piyasalar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bugün euro/TL kuru 30 TL sınırını geçti. Bir önceki kapanışını 30.0232 TL'den yapan euro şu anda 30.0149 TL alış ve 30 bin 316 satış fiyatına sahip.

Euro 30 TL sınırını geçti! Euro yatırımcılarına müjde! Son dakika euro/TL kuru

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? 24 EKİM SALI DOLAR/TL KURU

Dolar kuru da yatırımcıların odağında. Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçerek rekor kıran dolar/TL kuru 24 Ekim Salı günü de yatırımcılar ve döviz alıp bozdurmak isteyenler tarafından anlık olarak takip ediliyor. Bugün dolar/TL alış fiyatı 28,07 lira, satış fiyatı ise 28,118 TL'den satışa sunuluyor.

Euro dolar paritesi bugün 0,09 düşüşle 1,065 bandında hareket ediyor. 

PİYASALAR AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINA ODAKLANDI!

Küresel piyasalar, bu hafta Avrupa Merkez Bankasının (ECB) faiz kararına odaklandı. Dünya genelinde artan jeopolitik riskler varlık fiyatlarını etkilemeye devam ederken, İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin haber akışı, piyasaların yönü üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

Piyasalar Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) bu hafta açıklayacağı faiz kararını izlerken Avrupa’nın en büyük para yöneticilerinden bazıları, ECB’nin faiz artışlarını bitirmediğine dair görüşlerini aktardı. 

SON DAKİKA CANLI ALTIN FİYATLARI: Altın fiyatlarında yükseliş fırtınası devam ediyor! 24 Ekim Salı altın fiyatları

23 Ekim Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek ve yarım altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön