13 / 05 / 2024

Euro alalım mı, satalım mı?  Uzman isim bastıra bastıra uyardı! Dolara göre daha avantajlı

Euro alalım mı, satalım mı?  Uzman isim bastıra bastıra uyardı! Dolara göre daha avantajlı

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında değer kaybeden euro kuru için, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş, euro kuru için beklentisini açıklayarak, yatırımcıları uyardı.



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği soruları yanıtladı. İslam Memiş, euro yatırımcılarını uyardı.

EURO NE KADAR OLACAK? EURO YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Türk Lirası karşılığında birşey alacağım? Ne almalayım? diye soranlara İslam Memiş, en ucuzu Euro diye açıkladı.  ''Resmi kur 29.47, serbest piyasada 29.45 lira seviyesinde bir seviye var. Makas kapandı, Euro hem serbest hem de resmi piyasada ucuz kalmayı sürdürüyor. Kişisel olarak benim kararı Euro yönünde.'' diyen Memiş euro kurunun sene sonuna kadar 30 lira seviyelerine yükseleceğini açıkladı. 

Bugün euro/TL kuru ne kadar? Güncel euro kuru kaç lira? Euro kuru kaç TL? 29 Ağustos 2023 euro/TL kuru...

Euro/TL kuru bugün güne düşüşle başladı. Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen döviz kurları, aşağı yönlü hareketine devam ediyor. 

Euro/TL kuru bugün alış fiyatı 28,66 lira, satış fiyatı ise 28,75 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0807 bandında değerleniyor. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru 26,56 lira, satış fiyatı 26,60 liradan işlem görüyor. 

Euro alalım mı, satalım mı?  Uzman isim bastıra bastıra uyardı! Dolara göre daha avantajlı
KÜRESEL PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Küresel piyasaların gözü Fed faiz kararıne çevrildi. Fed Faiz kararı merakla bekleniyor. Fed faiz kararını 19-20 Eylül tarihinde açıklanması bekleniyor. Fed'in faizleri artırıp artırmayacağı merak edilirken Jerome Powell'dan kritik açıklama geldi. Powell:"Gerekirse faizleri daha da yükseltmeye hazırız ve enflasyonun istikrarlı bir şekilde hedefimize doğru indiğinden emin olana kadar para politikasını kısıtlayıcı bir seviyede devam ettirme niyetindeyiz" dedi. 

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 622 bin lira oldu!

Geri Dön