27 / 04 / 2024

Euro değer kaybediyor! Euro yatırımcıları kırmızı alarm... İşte Euro kurunda son durum

Euro değer kaybediyor! Euro yatırımcıları kırmızı alarm... İşte Euro kurunda son durum

Euro şu dakikalarda dolar karşısında  tekrar değer kaybetmeye başladı. Sabah 0,97 olan parite, şu anda 0,96 seviyesine geriledi. İşte euro kurunda son durum...



EURO KURUNDA SON DURUM

Euro kuru 12 Ekim 2022 günü kapanışta değer kaybetti. Euro dolar karşısında 0,96 seviyesine kadar geriledi. 

Euro/TL alış fiyatı 18,07 TL, satış fiyatı ise 18,13 TL seviyesinde işlem görüyor.

DOLAR NE KADAR OLDU?

Dolar kuru bugün güne yatay seviyede başladı. Dün ve bugün 18,58 TL seviyesinde işlem gören dolar için kritik gelişme yarın yaşanacak. Yarın ABD enflasyon rakamları açıklanacak. Rakamların açıklanmasının ardından dolar kurunda harektlilik bekleniyor.

Bugün ise piyasaların merakla beklediği Fed tutanakları açıklanacak. Fed tutanakları da piyasaların şekillenmesinde etkili olması bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön