01 / 05 / 2024

Euro düşüyor mu? Euro'su olanlar dikkat! İşte 12 Haziran 2022 Euro/TL kuru...

Euro düşüyor mu? Euro'su olanlar dikkat! İşte 12 Haziran 2022 Euro/TL kuru...

Euro'su olanlar kurdaki son dakika gelişmelerini yakından izliyor. Peki Euro/TL ne kadar? Bugün Euro kaç TL? İşte 12 Haziran 2022 Euro/TL kuru...



Pinar Demircan

Geçtiğimiz haftayı düşüşle kapatan Euro/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yoğun yurt içi ve yurt dışı veri gündeminin yaşandığı bu haftada Euro'da da hareketli günler kaydedildi. 

Euro düşüyor mu? Euro su olanlar dikkat! İşte 12 Haziran 2022 Euro/TL kuru...

Bu hafta Euro'nun satış fiyatı yüzde 0,95 arttı ve 17.8860 TL olarak gerçekleşti. Euro kurunda Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde gerçekleştirdiği açıklamalarının ardından düşüşe geçti. 

Peki Euro/TL ne kadar? Bugün Euro kaç TL? İşte 12 Haziran 2022 Euro/TL kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön