03 / 05 / 2024

Euro doları solladı! Peki euro ne kadar oldu? Son dakika euro/TL kuru

Euro doları solladı! Peki euro ne kadar oldu? Son dakika euro/TL kuru

Son dakika euro kurunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Euro doları geçeken,  dolar değer kaybetmeye başladı. Peki euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte 26 Ekim 2022 soru/TL kuru.



Yarınki Avrupa Merkez Bankası'nın faiz  kararı öncesi euro yeniden doları geçti. Euro bu sabah saat 09.10 itibariyle 18,57 liradan işlem gördü, ilerleyen saatlerde 18,65 liraya yükseldi. Böylelikle euro/dolar paritesi 20 Eylül tarihinden itibaren ilk kez 1 seviyesinin üzerine çıkarak 1,0031 seviyesini gördü.

Euronun yükselişinde Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) yarınki toplantısında 75 baz puanlık faiz artışına gideceği beklentisi etkili oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön