19 / 05 / 2024

Euro doları solladı! Peki euro ne kadar oldu? Son dakika euro/TL kuru

Euro doları solladı! Peki euro ne kadar oldu? Son dakika euro/TL kuru

Son dakika euro kurunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Euro doları geçeken,  dolar değer kaybetmeye başladı. Peki euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte 26 Ekim 2022 soru/TL kuru.



YARIN GÖZLER KRİTİK KARARDA

Avrupa'da devam eden enerji tedarik sıkıntılarına İngiltere'deki siyasi belirsizlik de eklenirken ortam kızıştı. Yarın ise  tüm gözler Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı (ECB) ve ECB Başkanı Christine Lagarde'ın konuşması başta olmak üzere yoğun veri gündemine çevrildi.

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda ECB'nin faizleri 75 baz puan artıracağı öngörülürken, Lagarde'ın toplantı sonrası yapacağı konuşmada vereceği mesajlar varlık fiyatları açısından önemli olacak.

 Euro doları solladı! Peki euro ne kadar oldu? Son dakika euro/TL kuru

Yarın ECB faiz kararı ile Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşması da yakından takip edilecek. Cuma günü ise Almanya'da 3. çeyrek büyüme ve enflasyon ile Avro Bölgesi'nde tüketici güven endeksi verileri yatırımcıların odağında olacak. Analistler, yarın faizlerde 75 baz puanlık artırıma gitmesi beklenen ECB'nin gelecek döneme ilişkin vereceği mesajların paritenin seyrinde etkili olabileceğini belirterek, hafta bitimine kadar yoğun veri ve haber akışı ile dalgalanmanın sürebileceğini ifade etti.

Cüzdanında 1 eurosu bile olanlar bakmadan geçmeyin! Herkes bu kararı bekliyor! Euro yarın böyle olacak

Döviz piyasalarında son durum: Euro/TL bugün ne kadar oldu?

1 euronuz bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! 2 gün sonra yer yerinden oynayacak 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön