07 / 05 / 2024

Döviz piyasalarında son durum: Euro/TL bugün ne kadar oldu?

Döviz piyasalarında son durum: Euro/TL bugün ne kadar oldu?

Dolar/TL yüzde 0,1 artışla 18,60 ile önceki kapanış seviyesinin hemen üzerinden kapanmasının ardından, yukarı yönlü hareket ederek günü kapattı. Peki euro/TL ne kadar?



Serbest piyasada 18,60 TL'den  alınan dolar 18,60 lT'den satışa sunuluyor. 18,36 lTL'den alınan Euro kurunun satış fiyatı ise 18,36 TL olarak belirlendi.

Dün, doların satış fiyatı 18,59 lira, Euro/TL kurunun satış fiyatı ise 18,37  lira olmuştu. Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç TL? Euro kaç lira oldu? İşte 25 Ekim 2022 euro/TL kuru.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön