19 / 05 / 2024

Döviz piyasalarında son durum: Euro/TL bugün ne kadar oldu?

Döviz piyasalarında son durum: Euro/TL bugün ne kadar oldu?

Dolar/TL yüzde 0,1 artışla 18,60 ile önceki kapanış seviyesinin hemen üzerinden kapanmasının ardından, yukarı yönlü hareket ederek günü kapattı. Peki euro/TL ne kadar?



EURO KAÇ LİRA? EURO/TL NE KADAR? 25 EKİM 2022 EURO KURU

Euro/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar ve euro almak isteyenler euro bugün ne kadar? Euro akç lira oldu? sorularının cevaplarını merak ediyor.

Euro/TL kuru şu dakikalarda alış fiyatı 18,48 TL, satış fiyatı ise 18,55 TL seviyesinden işlem görüyor.
Euro dolar paritesi ise gün içinde 0,91 oranında yükselerek 0,9946 oldu.

 Döviz piyasalarında son durum: Euro/TL bugün ne kadar oldu?

EURO BÖLGESİ GİTTİKÇE DARALIYOR

Euro Bölgesi ekonomisinin durumu hakkında gösterge kabul edilen imalat ve hizmet sektörlerini birlikte değerlendiren öncü bileşik satın alma yöneticileri endeksi (PMI), hayat pahalılığının tüketicileri harcama yaparken temkinli olmaya itmesi ve talep üzerinde baskı yaratması ile yaklaşık iki yılın en hızlı daralmasını kaydetti.

Bileşik satın alma yöneticileri endeksi ekim ayında beklentilerin altında 47.1 seviyesinde açıklandı. Geçen ay nihai veri 48.1 seviyesindeydi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön