13 / 05 / 2024

Euro gözünü açtı! Euro kurunda son dakika gelişmeleri...

Euro gözünü açtı! Euro kurunda son dakika gelişmeleri...

Euro/dolar paritesi Aralık 2002 yılından itibaren en düşük seviyeyi gördükten sonra bugün yükselişe geçti. Euro bugün tekrar yükselişe geçerken döviz kurlarını yakından takip edenler tarafından merak edilip araştırılıyor. İşte euro kurunda son dakika gelişmeleri...



BUGÜN PİYASALARDA NELER OLDU?

Piyasaların merakla beklediği ABD tarım dışı istihdam verileri bugün belli oldu. Bugün saat 15:30'da ABD’de tarım dışı istihdam artışı verileri açıklandı. ABD'de haziranda tarım dışı istihdam artışı 372 binle beklentileri aştı. İşsizlik oranı yüzde 3,6 düzeyinde kaldı.

Euro gözünü açtı! Euro kurunda son dakika gelişmeleri...

EURO BUGÜN NE KADAR OLDU 8 TEMMUZ 2022?

Euro kuru bugün gün içerisinde yükselişe geçti. Milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilen euro kuru kapanışta alış fiyatı 17,56 TL, satış fiyatı ise 17,73 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Euro eriyor! Euro yatırımcıları bu rakamlar çok konuşulacak! İşte euro kurunda son dakika...

Euro dolar karşısında değer kaybediyor! 1 euro ne kadar oldu? İşte 7 Temmuz 2022 Euro kuru...

Euro dibi gördü! Doların gücü euroyu yerle bir etti! Yatırımcılar artık euroya güvenmiyor! Euro kurunda son dakika


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön