01 / 05 / 2024

Euro için asıl rakam bugün belli oluyor! Nefesler tutuldu! Hemen bakın

Euro için asıl rakam bugün belli oluyor! Nefesler tutuldu! Hemen bakın

Euro kuru için bugün kritik gün. Euro kurunda son dakika gelişmeler yakındfan takip ediliyor. Bugün Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. 



NEFESLER TUTULDU...

Bugün Avrupa Merkez Bankası saat 15:15'te faiz kararını açıklayacak. Piyasaların merakla beklediği karara sadece saatler kaldı, nefesler tutuldu..

Temmuz ayında 50 baz puanlık faiz artırımına giden Avrupa Merkez Bankası bugün de 75 baz puanlık artış yapması bekleniyor. Bu beklentinin gerçekleşmesi  halinde 24 yıl sonra ilk defa bu kadar çok faiz artırımı yapılmış olacak.  Euro dolar paritesi bugün 0,99 seviyesinde işlem görüyor.

 Euro için asıl rakam bugün belli oluyor! Nefesler tutuldu! Hemen bakın

Avrupa Merkez Bankası 11 aydan sonra ilk defa bugün faiz artırımına gidecek. 

Temmuz ayındaki 50 baz puanlık artırımdan sonra piyasalar Avrupa Merkez Bankası'nın bugün enflasyona karşı vitesi yükseltmesini bekliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön