20 / 05 / 2024

Euro ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 euro kuru kaç lira? Piyasalarda son durum...

Euro ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 euro kuru kaç lira? Piyasalarda son durum...

Euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran euro bugün ne kadar oldu? Euro 18 Ocak 2023 kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...



EURO NE KADAR OLDU? 18 OCAK 2023 EURO KAÇ LİRA? EURO/TL KAÇ TL? SON DURUM...

Euro ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 euro kuru kaç lira?  soruları arama motlarında sıkça araştırılıyor. Euro/TL kuru bugün 20,61 liradan alınıp, 20,688 liradan satılıyor. Euro dolar endeksi ise 1,0846 seviyesinden işlem görüyor.

 Euro ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 euro kuru kaç lira? Piyasalarda son durum...

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI YARIN AÇIKLANACAK!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı yarın açıklanacak. 

Bloomberg HT Araştırma’nın Ocak ayı Merkez Bankası faiz kararına yönelik anketi sonuçlandı. Piyasa aktörleri TCMB'nin bu toplantıda faizi sabit tutması bekliyor.

Yarın açıklanacak olan faiz kararı anketine katılan 15 kurumun ortak beklentisi, politika faizinin yüzde 9 seviyesinde sabit kalması yönünde oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön