20 / 05 / 2024

Euro ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 euro kuru kaç lira? Piyasalarda son durum...

Euro ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 euro kuru kaç lira? Piyasalarda son durum...

Euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran euro bugün ne kadar oldu? Euro 18 Ocak 2023 kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...



FED FAİZ BEKLENTİSİ!

Amerika Merkez Bankası (FED) tarafında alınacak olan faiz kararı ile doların yönü  belli olacak. Fed'in vereceği faiz kararı ile ilgili tahminler şimdiden gelmeye başladı. Şu an ABD’de  25 baz puan artışı yapacağına yönelik tahminler yüzde 80’lere çıktı. 

 Euro ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 euro kuru kaç lira? Piyasalarda son durum...

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK?

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı, milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyor. Piyasaları yakından ilgilendiren ECB faiz kararı öncesinde, para politikası kurulunun alacağı faiz kararı merak ediliyor. Peki, Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı ne zaman?

Avrupa Merkez Bankası tarafından yayımlanan para politikası toplantı takvimi sonrasında faiz kararının ne zaman açıklanacağı resmen belli oldu. Buna göre; ECB, bu yılın ilk toplantısını 2 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirecek.

 Euro ne kadar oldu? 18 Ocak 2023 euro kuru kaç lira? Piyasalarda son durum...

ECB, enflasyondaki sert yükselişi sınırlamak için temmuzdan bu yana faizleri toplam 2,5 puan artırdı.  Fakat politika yapıcılar şu anda yüzde 10'un hafif altında bulunan enflasyonu 2025 yılına kadar ECB'nin yüzde 2 hedefine düşürmek için daha fazlasına ihtiyaç duyulacağını aktardılar. 

Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Doların ne kadar olacağı resmen belli oldu! Merkez Bankası net rakamı açıkladı! Hemen bakın

Altın, dolar, gümüş, euro... Piyasaların gözü Merkez Bankası faiz kararında!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön