05 / 05 / 2024

Euroda son dakika! Euronun dolarla kavgası devam ediyor! Elimizdeki Euroları ne yapalım?

Euroda son dakika! Euronun dolarla kavgası devam ediyor! Elimizdeki Euroları ne yapalım?

Dolar kurunun son zamanlarda yükselmesinin tersine euro kuru ise değer kaybetmeye başladı. Euro dolar paritesi 0,95 seviyelerine kadar düşerken yatırımcılar, ‘Euro kuru yükselecek mi, yoksa düşecek mi?’ sorularının yanıtlarını aramaya başladı. Avrupa Merkez Bankası ise euronun kaderini takından ilgi



EURO/TL KURU 1 EKİM 2022 (DÜN)

Euro dün güne düşüş ile başladı. Euro alış fiyatı 18,12 lira, satış fiyatı ise 18,15 lira seviyesinde işlem gördü. Euro dolar paritesi ise bugün 0,98 seviyesinde işleme geçti.

EURO/TL KURU 2 EKİM 2022

Euro kurunda son dakika gelişmeleri, yurt dışı piyasalarda da yakından takip ediliyor. 2 Ekim 2022 euro alış satış fiyatlarını merak eden vatandaşlar, ekran başında euro kurunu takip etmekte.

Euro bugün güne düşüş ile başladı. Euro alış fiyatı 18,12 TL, satış fiyatı ise 18,21 TL seviyesinde işlem görüyor.

Euroda son dakika! Euronun dolarla kavgası devam ediyor! Elimizdeki Euroları ne yapalım?

Akaryakıtta indirim bekleniyordu zam mı geliyor? Flaş gelişme! Shell, Opet, Total, BP, PO 2 Ekim 2022 fiyat listesi

En çok satan akıllı telefonlardan iPhone 12 Pro A101’de! Hem de bu fiyata! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

CarrefourSA’ya gel Samsung Galaxy A53’ü al! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön