Mortgage

Ev alacaklar dikkat! 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? Hemen bakın!

Ev hayali kuran vatandaşlar 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi kullanımı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? 89 ve 0

Ev hayali kuran vatandaşlar özellikle yüzde 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, konut kredisi, ev sahibi olmak isteyenlerin konutlarını teminat altına alınmasıyla bankalardan alınan kredi türü olarak biliniyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 250 bin sosyal konut projesine başvuran ve kura çekiminde adı çıkmayanlar, düşük faiz oranlı konut kredisi ile ilgili detayları araştırıyor. Konut sahibi olmak isteyenler artık bankaların 10 yıla kadar vadeli, yüzde 0.89 ve yüzde 0.99 faizli konut kredisi kampanyasına başvuru yapıyor. 

Peki 0.89 ve 0.99 faizli konut kredisi nasıl alınır? İşte düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar...

TGRT Haber'den Demet İlce'nin haberine göre, konut sahibi olmak isteyenler, bankaların verdiği konut kredisi tutarı, vade seçenekleri ve faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Ev hayali kuran vatandaşlar, bazı bankaların sunduğu yüzde 0.89 ve yüzde 0.99 faizli konut kredisinden faydalanabiliyor. Ancak, hem bu düşük faizli konut kredisi kampanyasından yararlanmak için hem de bankalarda konut kredisine başvurabilmek için bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. Verilen detaylara göre, yeni kredi paketi ile beraber özellikle Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıf Bank gibi kamu bankalarına konut kredisi destek paketi için başvuru yapılıyor. 

0.89 VE 0.99 FAİZLİ KONUT KREDİSİ NASIL ALINIR?

İlk Evim konut finansmanı paketine başvuru şartları şu şekilde belirtildi:

1-İlk evim konut finansman desteği 2 milyon Türk Lirası değerine kadarki birinci el konutlara verilecek olup konut değeri bankaların ekspertiz raporuyla da tespit edilecektir.

2-Kredi desteği kamu bankaları tarafından vatandaşların ilk konut alımını desteklemek için verilecek.

3-Krediye başvuru tarihi itibarıyla, başvuru sahibinin tamamı kendi adına veya eşi ya da aynı adreste ikamet eden çocuklarına ait bir konutunun bulunmaması gerekiyor.

4-Başvuru sahibinin üzerinde hisseli taşınmaz kaydı olabilir. Fakat aynı aile içinde bir konutun hisseli olarak tamamı bulunamaz.

5-Başvuru sahiplerinin üzerinde, tapu kaydının dışında açık konut kredisi de bulunmaması gerekiyor.

6-10 yıla kadar vadeli finansman desteğinde aylık 0,99 faiz oranı uygulanacak.

7-Söz konusu kredi işlemleri, bankaların genel kredi uygulamaları çerçevesinde yürütülecek.

8-Vatandaşlar bu paketten sadece bir defa yararlanabilecek.

15 yıl vadeli 'gerçek mortgage' geliyor! Orta direk ev sahibi olacak!

Konutta fırsatçılık yine başladı! İlanlar kalkıyor, yüksek fiyatla yeniden koyuluyor! Ev alacaklar dikkat! 

Konut kredisinde son dakika müjdesi! Konut kredisi faizleri 0.69'a kadar düşecek! Ev alacaklar hemen bakın!