04 / 05 / 2024

Ev alacaklardan evini yenileyenlere müjde! İnanılmaz fiyatlar Şok’ta…

Ev alacaklardan evini yenileyenlere müjde! İnanılmaz fiyatlar Şok’ta…

Şok marketler her hafta Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın iki günü çeşitli aktüel ürünlerin yer aldığı katalog yayınlıyor. Şok market 27 Temmuz Çarşamba için yeni bir katalog yayınladı. Ürünler ve geçerli olduğu son tarih ise 3 Ağustos Çarşamba.



Bu hafta Şok marketlerde evinizim neredeyse tüm ihtiyacını karşılayacak aktüel ürünler geliyor. Özellikle evlenen ve evini yenileyenler mutlaka bu ürünlere göz atmalı. Piyasalar dolar kuru nedeniyle sık sık etkilendiği şu pahalılık döneminde aktüel ürünler vatandaşa oldukça cazip geliyor. Gıda ürünleri yanı sıra kanepe, yemek masası takımı, buz dolabı, mutfak dolabı ve klimaya kadar hesaplı fiyatlarla bu hafta Şokta.

Mutfağınızda kullanabileceğiniz saklama kapları, tepsi, termos, baharatlığa kadar çeşitli ürünler 27 Temmuz’dan itibaren Şok marketlerde.

Salon, oturma odası veya mutfağınızı tamamlayıcı kanepe ve yemek takımı uygun fiyatlarıyla Şok markette. Bunun yanı sıra evinizi serinletecek uygun fiyatlı klima önerisi de Şok marketlerde. Klimaya alternatif alabileceğiniz Raks marka vantilatörü de unutmamak gerekiyor.
 


Geri Dön