28 / 04 / 2024

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Ev fiyatlarına yönelik önlemlerin alınıp alınmayacağı, fiyatların düşüp düşmeyeceği Mehmet Şimşek'in göreve başlamasından sonra araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, gittikçe artan emlak fiyatlarının ne zaman inişe geçeceğini merak ediyor. İşte detaylar!



Merkez Bankası Para Politikası Kurulu toplantısı yaklaşıyor. Yabancı kurumlar, Faiz toplantısında faiz artırımı beklediklerini belirttiler. Yaşanan faiz artışı en çok da emlak sektörü etkileniyor. Emlak balonunun ineceği ve sektörün durgunlaşacağı öngörülmektedir.

İşte haberin ayrıntıları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön