18 / 05 / 2024

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Bu fiyatlara inanamayacaksınız!

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Bu fiyatlara inanamayacaksınız!

Yükselen fiyatlar nedeniyle son zamanlarda gayrimenkul sektörü oldukça durgun fakat bankalar normalden çok daha uygun fiyatlara konut, villa, iş yeri satışı yapıyor. İşte o bankalardan biri olan Denizbank'ın satışa çıkardığı gayrimenkuller ve fiyatları...



EN UCUZ KONUTLAR

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Bu fiyatlara inanamayacaksınız!

Denizbank'ın internet sitesinden alınan bilgilere göre, banka tarafından satışı yapılan en ucuz konut İstanbul Osmaniye'de yer alıyor ve 35 metrekareden oluşuyor. Zemin katta yer alan konutun ücreti ise 95 bin Türk Lirası.

Giresun Tirebolu'da 80 metrekarelik bodrum katı konutun fiyatı 115 bin Türk Lirası olurken, Zonguldak Devrek'de yer alan 152 metrekarelik konut ise 120 bin Türk Lirası.

İzmir'de satışı yapılan tek konut Bayraklı'da yer alıyor ve 95 metrekareden oluşuyor. Bayraklı'da yer alan konutun fiyatı ise 563 bin Türk Lirası.

Denizbank Ankara'da toplam 4 konut satışı yapıyor. Bahsi geçen konutlardan 2 tanesi Beypazarı'nda ve aynı konumda yer alırken ikisi de 135 metrekareden oluşuyor. Ayrı ayrı satışı yapılan iki konutun fiyatı 416 bin Türk Lirası. İstanbul, Ankara, İzmir gibi pek çok şehirde uygun fiyatlı konut bulunuyor.


Geri Dön