18 / 05 / 2024

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Bu fiyatlara inanamayacaksınız!

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Bu fiyatlara inanamayacaksınız!

Yükselen fiyatlar nedeniyle son zamanlarda gayrimenkul sektörü oldukça durgun fakat bankalar normalden çok daha uygun fiyatlara konut, villa, iş yeri satışı yapıyor. İşte o bankalardan biri olan Denizbank'ın satışa çıkardığı gayrimenkuller ve fiyatları...



EN UCUZ İŞ YERLERİ

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Bu fiyatlara inanamayacaksınız!

Denizbank tarafından satışı yapılan en ucuz iş yeri Samsun İlkyardım'da yer alıyor ve 5 metrekarelik alandan oluşuyor. 5 metrekarelik iş yerinin ücreti ise 10 bin Türk Lirası olurken yine aynı konumda yer alan 12 metrekarelik iki adet iş yeri 20 bin Türk Lirasından satılıyor.

Ankara'da en ucuz iş yeri  Ankara  Etimesgut'da yer alıyor ve 60 metrekarelik bir alandan oluşuyor. Bu iş yerinin ücreti ise 195 bin Türk Lirası.

Ankara Çamlıdere'de 5282 metrekarelik tarla ise 240 bin Türk Lirasından satışı yapılırken yine aynı konumda yer alan 1596 metrekareden oluşan tarla 340 bin Türk Lirasından satılıyor.

İzmir'in en uygun fiyatlı iş yeri ise Kemalpaşa'da yer alıyor. 272 metrekareden oluşan iş yerinin fiyatı ise 200 bin Türk Lirası. İstanbul, Ankara, İzmir gibi pek çok şehirde uygun fiyatlara iş yerleri bulunuyor.


Geri Dön