21 / 05 / 2024

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Bu fiyatlara inanamayacaksınız!

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Bu fiyatlara inanamayacaksınız!

Yükselen fiyatlar nedeniyle son zamanlarda gayrimenkul sektörü oldukça durgun fakat bankalar normalden çok daha uygun fiyatlara konut, villa, iş yeri satışı yapıyor. İşte o bankalardan biri olan Denizbank'ın satışa çıkardığı gayrimenkuller ve fiyatları...



İSTANBULDA UYGUN FİYATLI VİLLA VE KONUTLAR

İstanbul'da Denizbank'ın satışını yaptığı toplam taşınmaz sayısı 17 olurken bunlardan 4 tanesi konut, 11'i iş yeri ve bir tanesi ise villa.

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Bu fiyatlara inanamayacaksınız!

KARTALDA 3 ODA BİR SALON 490 BİN TÜRK LİRASI

Bu konutlardan en uygun fiyatlı olanı İstanbul Kartal'da yer alıyor. Bulunduğu binanın 1. katında yer alan konut, bina girişinden bakıldığı zaman arka cephede bulunan kısımda yer almaktadır. Mimari projesine göre 103 metrekare olup 3 yatak odası, salon, mutfak, 2 banyo, 2 balkon ve antreden oluşuyor.

MALTEPEDE 3 ODA 1 SALON 680 BİN TÜRK LİRASI

İstanbul Maltepe'de yer alan konut mimari projesine göre salon, balkon, banyo, 2 oda ve hol hacminde 68 metrekare brüt kullanım alanından oluşan konut parklara yakın. Doğalgaz kullanılarak kombi kalorifer ile ısınan evin fiyatı ise 680 bin Türk Lirası.

SANCAKTEPEDE DUBLEKS 722 BİN 500 TÜRK LİRASI

Sancaktepe'de konumlanan daire 2 bodrum, zemin, 3 normal kat, çatı katı olarak projelendirilmiş binanın çatı katında yer alan bina brüt 112 metrekare alana sahiptir. Binada 2 adet asansör yer alırken Isıtma ise doğalgaz ile sağlanmaktadır.

Ev almak isteyenlere büyük müjde! Bu fiyatlara inanamayacaksınız!

ŞİŞLİDE 165 METREKARELİK DAİRE 4 MİLYON 250 BİN TÜRK LİRASI

İstanbul Şişli'de konumlanan dairenin mimari projesinde salon, mutfak, 3 oda, antre, banyo ve tuvalet, tuvalet ve teras bulunmaktadır. Teras alanı daha sonradan bitişikte bulunan odalara dahil edilerek odalar genişletilmiştir. Salon kısmının bitişiğine ise daha sonrasında ardiye alanı inşa edilmiştir. Bahsi geçen konutun İskanı bulunana binanın fiyatı ise 4 milyon 250 bin Türk Lirası

BÜYÜKÇEKMECEDE 30 VİLLA 300 MİLYON TÜRK LİRASI

İstanbul Büyükçekmece'de konumlanan sitenin çevresinde Göl Mahal, Pelikan Hill gibi prestijli siteler ve Bilfen Anaokulu, Alkev Okulları, MEV Koleji, Perlavista AVM ve Alakent 2000 bulunuyor. Site'nin toplam alanı 110.071 metrekarelik olan araziden oluşurken, sitede 44 adet villa bulunuyor ve 30 adet villa 300 milyon Türk Lirasına satılıyor.

Türkiye'nin pek çok farklı şehirinde bulunan villalar, konutlar ve iş yerleri hakkında ayrıntılı bilgiye  Denizbank'ın resmi internet sitesinden erişim sağlayabilirsiniz.

Türkiye'de 3 yılda 271 otel icralık oldu!

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Hiç peşinat ödemeden...

0.49 faizli konut kredisi için düğmeye basıldı! Ev alacaklara müjde!

Konut kredisi faizlerinde savaş depremi!


Geri Dön