06 / 05 / 2024

Ev hanımlarına müjde! Resmen aylığa bağlanacaksınız! Bu habere mutlaka bakın

Ev hanımlarına müjde! Resmen aylığa bağlanacaksınız! Bu habere mutlaka bakın

PTT aracılığı ile çalışmayan ve evde çocuk bakmakla yükümlü hanımların yükünü hafifletmek için bir fırsat sunuluyor. Nakit olarak yapılacak yardım ile ilgili detaylar haberimizde.



Devlet desteği, bir ülkedeki hükümetin, belirli bir sektör, işletme, birey veya proje gibi belirli bir alanda faaliyet gösteren kişi ya da kuruluşlara finansal, vergi, hukuki, politik veya diğer avantajlar sağlamasıdır.

Ev hanımlarına maaş müjdesi geldi!

Ev hanımı olan annelere müjdeli haber geldi. PTT aarcılığı ile çalışmayan ev hanımı olan annelere katkı ağlanacak. Ev hanımları devlet aracılığı ile verilen destek ile beraber adeta aylık maaşa bağlanacak.

İlan edilen destek ile beraber peşin desteği almak için ev hanımları basitçe başvurularını gerçekleştirebilecek. Ev hanımlarına verilecek olan finansal destek ile beraber omuzlarında yer alan yükün hafifletilmesi amaçlanıyor. Peşin desteği alabilmek için İŞKUR üzerinden başvuru yapılması gerekir. İlan edilen destekten sigortası bulunmayan ev hanımları yararlanabilecek.

Ev hanımlarına müjde! Resmen aylığa bağlanacaksınız! Bu habere mutlaka bakın

Başvurularınızın tasdik edilmesi halinde maddi destek verilecek. Son zamanlarda yükseliş gösteren destek ödemeleriyle beraber bu destek ödemesi annelere  rahat bir nefes aldıracak. İŞKUR aracılığı ile yapılan başvuruların onaylanması halinde ev hanımı nakit desteği hesabınıza yatırılacaktır.


Geri Dön