10 / 05 / 2024

Ev hayali kuranlar dikkat! İslam Memiş'ten olay yaratacak açıklama geldi! Hemen bakın!

Ev hayali kuranlar dikkat! İslam Memiş'ten olay yaratacak açıklama geldi! Hemen bakın!

Ev hayali kuranlar dikkat! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten olay yaratacak açıklama geldi! Hemen bakın...



Fox Tv'de Reyhan Baysan'ın sunduğu Ekonomi Arası programına konuk olarak katılan ve izleyicilerin sorularını cevaplayan İslam Memiş, "ev fiyatları düşer mi?",  "ev almak için beklemeli miyiz?'" sorularını da yanıtsız bırakmadı.

"KONUT KREDİLERİ YÜZDE 1'İN ALTINA MI DÜŞECEK"

Karar'da yer alan habere göre, Piyasa Kahini olarak bilinen İslam Memiş gayrimenkul piyasaları hakkında gelen sorulara yanıt verdi. İslam Memiş açıklamasında konut maliyetlerindeki döviz kuru ve taleple oluşan bir fiyat artışı ben 2023 yılında halen beklediğini dile getirerek, özellikle yüzde 34 gibi bir oranda satışlarda düşüş olduğunu fakat bunun talep kaybıyla değil insanların alım gücüyle alakalı bir düşüş olduğu için bunların genelde yanlış anlaşıldığını gözlemlediğini kaydetti.

Açıklamasında yine bir konut kampanyası ve düşük faizli kredinin 2023 yılın ilk çeyreğinde geleceğini düşündüğünü söyleyen İslam Memiş olay yaratacak açıklamalar da yaptı.

Ev hayali kuranlar dikkat! İslam Memiş ten olay yaratacak açıklama geldi! Hemen bakın!

"SAYIN BAKAN BİZZAT SÖYLEDİ"

Piyasa Kahini olarak bilinen İslam Memiş'in bu açıklamasından sonra Reyhan Baysan bu gelirse fiyatlar yeniden yükselmeyecek mi? sorusunu sordu. İslam Memiş soruya evet yanıtını verirken, talep artışından dolayı yüzde 20 civarında bir fiyat artışı beklediğini de kaydetti. İslam Memiş açıklamasında geçen hafta da sayın bakana bizzat sorduğunu ve evet olacak yanıtını aldığını da kaydetti.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, İslam Memiş açıklamasında özellikle emlak faiz oranlarının yüzde 1'in altına gelmesi de talep oluşumunu mutlaka desteleyeceğini düşündüğünü kaydederek, "Benim kişisel beklentim konut fiyatlarında bir düşüş beklemiyorum. Eğer kredi kullanarak ev almayı düşünüyorsanız kredi faizlerinde bir düşüş bekliyorum'' diye konuştu.

Düşük faizli konut kredisi için geri sayım başladı! 

TOKİ o ildeki 15 arsayı 48 ay vadeyle satışa çıkardı! KDV'den muaf arsaları sakın kaçırmayın!

Gram altının 1.640 TL olacağı tarihi altının efendisi İslam Memiş açıkladı! Altını olan zil takıp oynadı! Hemen bakın!


Geri Dön