06 / 05 / 2024

Evde bakım maaşları yatan iller belli oldu mu? 16 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşları yatan iller belli oldu mu? 16 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşları yatan iller belli oldu mu? İşte 16 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller!



EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER 16 AĞUSTOS 2022 GÜNCEL LİSTE BELLİ OLDU MU?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evde bakım maaşını her ayın 15'i ile 31'ü arasında hesaplara geçiyor.

Adıyaman,

Afyonkarahisar,

Aksaray,

Ankara,

Antalya,

Balıkesir,

Bilecik,

Bolu.

Bursa,

Çanakkale,

Denizli,

Diyarbakır,

Gaziantep,

Giresun,

Hatay,

İstanbul,

İzmir,

Kırklareli,

Kırşehir,

Kocaeli,

Konya,

Malatya,

Manisa,

Mersin,

Muğla,

Ordu,

Osmaniye,

Sakarya,

Samsun,

Şanlıurfa,

Tekirdağ,

Tokat,

Uşak,

Zonguldak

EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER NASIL SORGULANIR?

Evde Bakım aylığı ödemeleri E Devlet sitemi üzerinden sorgulanıyor. T.C kimlik numarası ile beraber E Devlet şifresi kullanarak giriş yapılan sistemde bulunan arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın ve tıklayın. Daha sonra açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar çıkıyor. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında tüm detaylar karşınıza çıkıyor.

SMS İLE EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için diğer bir yolda SMS özelliğidir. Ziraat Katılım Bankasından alan vatandaşlar, cep telefonlarının mesaj kısmına BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibinde bulunabilirler. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından alınır. Bakım ödemesine ek olarak yaşlının kendisine de maaş veriliyor. Bunun için de bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Yaşlılık nedeni ile herhangi bir işte çalışamayan ve geliri olmayanlara bağlanan maaş halk arasında 65 yaş aylığı olarak bilinmektedir.

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Okul eksiklerinizi 17 Ağustos Çarşamba ŞOK kataloğundan tamamlayın! İşte 17 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Dogecoin şaha kalktı! Kimse bu kadarını beklemiyordu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön