30 / 04 / 2024

Evde bakım maaşları yattı mı? Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Evde bakım maaşları yattı mı? Hemen hesaplarınızı kontrol edin!

Evde bakım maaşları yattı mı? Evde bakım maaşları hesaplara geçti mi? Evde bakım maaşları ne kadar? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri? İşte bütün detaylar...



Ay ortası gelirken, vatandaşlar arasında en sık sorulan sorulardan biri de evde bakım maaşları oldu. Aile Bakanlığı her ayın 15`inde paraları hesaplara yatırmaya başlıyor.

Dev bankalar peş peşe açıkladı! ING, TEB, İş Bankası, QNB Finansbank, Garanti...EVDE BAKIM MAAŞLARI YATTI MI?

15 Ekim'de evde bakım maaşları hesaplara geçmeye başladı. Bakım parası hesaplara yatmaya her ayın 15'inde başlar ve ay sonunda sona erer. 

Evde bakım maaşı alan kişiler, telefonlarındaki mesajlaşma özelliği kullanılarak sorgulama gerçekleştirebilir. Ziraat Katılım Bankası'ndan ödeme alan hak sahipleri, cep telefonu mesaj alanında BAKİYE ve 4747 numaralarını girerek bakiyelerini takip edebilirler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön