29 / 04 / 2024

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!

GABORAS, 3 aydır Gayrimenkul Ticaret Platformu’nda sunduğu ve kurumsal şirketlerin gayrimenkullerini ilk kez açık artırma usulüyle satışa çıkarmasına imkan veren ‘online ihale sistemini’ bireysel kullanıcılara sundu.



YERİNDEN DOĞRULAMA İKE GERÇEK MÜLK DEĞERİ ELDE EDİLİYOR

GABORAS olarak mülk sahiplerinin güvenliğini temin etmek için mülk ekleme aşamasından satış kapamaya kadar tüm organizasyona eşlik ettiklerini söyleyen Konak, “Mülk ekleme aşamasında mülk sahibinden istenen web tapu doğrulamasıyla mülkün gerçekliğini ortaya koyuyoruz.  Bunun yanı sıra yerelde işbirliği yaptığımız GABORAS Aracıları vasıtasıyla ilgili mülkün yerinden inceleme, doğrulama ve değerleme işlemlerinin yanı sıra ihaleye çıkışıyla birlikte pazarlama ve ilan desteği vererek tanıtım faaliyetlerini yürütüyoruz. Gelen tekliflerin güvenilirliği için de teminat bedeli talebimiz bulunuyor. Ayrıca satış sırasında tapu dairesine kadar eşlik ediyor ve Takas Bank üzerinden gerçekleştirdiğimiz güvenli hesap sistemiyle ödemelerin garantisini sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Evi, arsayı online ihalede açık artırma ile satma dönemi başlıyor!KONUTLARA 7/24 TEKLİF SUNABİLECEK

GABORAS’ın yürüttüğü ihaleler, online teklif alımı ile yapılıyor ve tüm usulleri sağlayarak en yüksek teklifi veren yatırımcı, ihaleyi kazanmış oluyor. Yatırımcılar, açık artırma usulüyle yapılan online ihaleleri wwwgaborascomtr adresi üzerinden takip ederek 7/24 ihaleye katılma fırsatı ile hızlı işlem yürütme fırsatı elde ediyor. Gayrimenkullerin online ihale usulü ile satışa çıkarılması hem yatırımcılar hem de organizasyonların hızlılığı bakımından kolaylık sağlıyor. Böylece GABORAS’ın online ihale piyasasında gayrimenkullere daha fazla yatırımcı, dolayısıyla daha fazla katılımla mümkün olabilen en yüksek değerle talep toplayabilme imkânı kazanılıyor. Online İhale Piyasası ile bireysel kullanıcıların mülklerinin değerini neredeyse yarı yarıya artırmasının sağlanması hedefliyor.

 


Geri Dön