29 / 04 / 2024

Evim Yüksekdağ ödemeleri nasıl yapılıyor?

Evim Yüksekdağ ödemeleri nasıl yapılıyor?

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Dairelerin alanları 90 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiklik gösteren Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta fiyatlar 245 bin TL'den başlıyor. Peki Evim Yüksekdağ ödemeleri nasıl yapılıyor?



Evim Yüksekdağ Konutları'nın 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje Yüksekdağ Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 


11 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen  Evim Yüksekdağ  Residence'de dairelerin büyüklükleri 90 ile 148 metrekare arasında değişiyor. Proje 345 konut ve 9 dükkandan oluşuyor. 

Evim Yüksekdağ ödemeleri nasıl yapılıyor?

Konutların 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği Esenyurt Evim Yüksekdağ'da 50 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapabilmek mümkün. Proje 64 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.  


Evim Yüksekdağ Konutları İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. Projede 2+1 ev fiyatları 245 bin TL, 3+1 ev fiyatları ise 360 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Esenyurt Evim Yüksekdağ'da sauna, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, süs havuzu, fitness merkezi, kapalı otopark, güvenlik ve kapalı yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Evim Yüksekdağ adres bilgileri: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön