21 / 05 / 2024

Evinize internet bağlatmadan önce bu haberi okuyun! TurkNet’in kampanyası:Onaylıyorum

Evinize internet bağlatmadan önce bu haberi okuyun! TurkNet’in kampanyası:Onaylıyorum

Okulların açılması ile birlikte TurkNet'ten öğrencilere özel kampanya yolda! TurkNet bugün gerçekletirilen basın toplantısında Onaylamıyorum isimli yeni reklam kampanyasını halka duyurdu.  Bununla birlikte TurkNet öğrencilerin yüzünü güldüren yeni projeleri yolda.  



Yapılan toplantıda ayrıca TurkNet, 1.000 Mbps’e varan hızlarda download ve upload sunan internet teknolojisi GigaFiber’i yaygınlaştırmayı hedeflerinin arasında olduğu ve bu rakamın Yıl sonuna kadar 1 milyon, 2024 yılında ise Türkiye genelinde 4 milyon haneye GigaFiber ulaştırmayı hedeflediklerini duyurdular.

Evinize internet bağlatmadan önce bu haberi okuyun! TurkNet’in kampanyası:Onaylıyorum

İşte öğrenciler için yeni projeler

Geçtiğimiz ay aldığı zam kararıyla tepki toplayan TurkNet, öğrencilere özel indirimli tarifenin yakında halka sunulacağını da duyurdu. Yapılan toplantıda TurkNet CEO’su Cem Çelebiler, öğrencilerin yüzünü güldürecek bir çalışmaların olduğunu belirtti . Bununla birlikte ev içindeki akıllı cihazların internet kullanımını uzaktan yönetebileceğimiz bir geliştirme hazırlığının başladığı da söylentiler arasında

İşte TurkNet’in yeni reklam kampanyası: Onaylamıyorum’dab bazı detaylar

Dev İnternet sağlayıcısı TurkNet; taahhütsüz, kotasız ve yüksek hızlı internete vurgu yaptığı “Onaylamıyorum” reklam kampanyası ile ses getirmeyi planlıyor.Toplantıda  TurkNet CEO’su Cem Çelebiler, yeni reklam kampanyası hakkında şu ifadelere yer verdi;

“Yapılan kampanya ilesabit internette tüketiciyi bloke eden, üretimi ve eğitimi yavaşlatan, problemleri aşmayı planlıyoruz. Yeni projede Eşit indirme ve yükleme hızı sağlayan İLK ve TEK operatör olduğumuzu herkes bilecek. Cem Çelebiler bunun yanı sıra yeni reklam kampanyalarının, kullanıcı yorumları ve ihtiyaçları için gerçek bir ses olacağına inandığını söylemine ekledi. Artık Tüm internet kullanıcılarına #ÖzgürlüğeGeçişYapın çağrısında bulundu”

Ayrnıntılar için TIKLAYIN http://turk.net/

Editör Notu: Bu haber 10 Eylül 2022 tarihinde saat 07:52'te yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 22 kuruş, euro 18 lira 35 kuruş, altının gramı ise 1.027 lira değerindedir.

iPhone 13 Pro 512 GB artık A101’de satışta. İşte 10 Eylül 2022 fiyat 
Gamerların favorisi Oppo A55'e Carrefoursa'dan indirim! A101'i bırakın Migros'u bırakın! 10 Eylül 2022 fiyat listesi!
Kia Eylül fiyat listesi yayınlandı! Gözlerinize inanamayacaksınız! İşte, Kia Sorento’nun 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

 


Geri Dön