16 / 05 / 2024

Evinizi de havanızı da temizler! Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi..

Evinizi de havanızı da temizler! Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi..

Samsung'un toz torbasız elektrikli süpürgesi ile ev temizliği artık çok kolay. Samsung VC07R302MVP, üstün emiş gücü sayesinde yalnızca zemindeki değil havadaki partikülleri de filtresine hapseder.



SAMSUNG VC07R302MVP 25 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ

Evinizi de havanızı da temizler! Samsung Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi..

YÜKSEK EMİŞ GÜCÜ ETKİN TEMİZLİK

CycloneForce sistemi, toz ve kiri havadan çekip dış hazneye hapseder. Böylece filtreyi temiz tutar, tıkanmayı önler ve sürekli yüksek emiş gücünü korur.

KOLAY BOŞALTILAN TOZ HAZNESİ

Elektrikli süpürgeyi boşaltırken zamandan kazanın. Geniş kapasiteli toz haznesi, 2,5 litre toz ve kiri tutar. Uzun süre temizlik yapabilirsiniz. Dolduğunda da tek bir dokunuşla çıkarılarak açılır. Böylece içindekiler kolayca boşaltılır. 

5 AŞAMLI FİLTRE SİSTEMİ

5 aşamalı filtre sistemi sayesinde temiz hava solursunuz. Orta ve yarı orta boyutlu toz parçacıkları, sünger filtre ve kumaş filtre tarafından yakalanmadan önce, bir siklon büyük toz parçacıklarını ayırır. Hava motordan geçtikten sonra, yüksek verimli filtre ve sünger filtre, ince tozları toplayıp hapseder. 

3 ARAÇLI HIZLI AKSESUAR TUTUCU 

Hızlı aksesuar tutucu dar yerler, toz alma ve döşemeler için tasarlanmış 3 aracı kapsar. Temizliğe ara vermeden aksesuarları rahatlıkla değiştirebilir ve tümünü tek bir özel haznede kolayca muhafaza edebilirsiniz.

KOLAY KAVRANIR SAP

Ergonomik sap tasarımı ellerinizin yorulmadan elektrik süpürgesini kolayca tutmanızı sağlar. İdeal çevre boyutu ve açısıyla hortumu sıkı ve rahatça kavramanızı sağlar. Eklem yeri döndüğü için, borunun takılmasından endişe etmenize gerek kalmaz.

KOLAY DEPOLAMA İÇİN 2 YÖNLÜ PARK

İki yönlü park sistemiyle kolayca kaldırıp saklayabilirsiniz. Temizlik sırasında dik tutup sapından taşıyabilirsiniz. Duvara dayanması gerekmediği için daha az yer kaplar. Dilerseniz, düz bir şekilde yatırıp kaydırarak da taşıyabilir ve uygun olan her yere koyabilirsiniz.

DAYANIKLI VE YIKANABİLİR FİLTRELER

Maksimum emiş gücünü koruyun ve yedek filtrelerden tasarruf sağlayın. Toz haznesinin üzerindeki iki yıkanabilir filtre tozu hapseder ve yalnızca su kullanarak elle yıkanır. Böylece uzun süre boyunca yüksek emiş gücüyle kusursuz temizlik sağlar. (Elektrik süpürgesi 4 filtreye sahiptir, sünger ve kumaş filtre yıkanabilir).

Teknik Özellikler
Toz Kapasitesi: 2.5 Litre
Maks. Güç Tüketimi: 750 W
Set Ağırlığı: 4.7 kg
Brüt Ağırlık: 7.9 kg

Fiyatı: 2.009 TL


Geri Dön