29 / 04 / 2024

Evke Flex Office 15 katlı tek bloktan meydana geliyor!

Evke Flex Office 15 katlı tek bloktan meydana geliyor!

Ofis projeleri ile dikkati çeken Evke Grup'un lokomotif şirketi Evke Yapı, inşasına başladığı Evke Flex Office projesi ile farkındalık yaratmayı hedefliyor...



Evke Yapı, inşasına başladığı Evke Flex Office projesi ile farkındalık yaratmayı hedefliyor. Ofis projeleri ile dikkati çeken Evke Grup'un lokomotif şirketi Evke Yapı, inşasına başladığı Evke Flex Office projesi ile farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Evke Flex Office'in inşasına Aralık 2014'te başladıklarını söyleyen Evke Genel Koordinatörü Mimar Murat Evke, TSE Güvenli Yeşil Bina kriterleri göz önüne alınarak tasarlanan ve başvurusu yapılan projede cephede kırılmalar yaratılarak kuzey ışığının ön plana alındığını belirtti. Ofis kulesi ve bazasının dilatasyonlar ile ayrılarak depreme karşı yapının rijitliğinin artırıldığını vurgulayan Evke, "Daha önce uygulanmamış ve her katta farklı kat döşemeleri ile oluşturulan cephe estetiği de binanın farkındalık yaratma konusunda mimari anlamda iddialı olduğunu gösteriyor" dedi. 2016 Eylül'de teslimatını yapacakları Evke Flex Office'te şimdiden 12 adet ofisin satıldığının bilgisini veren Evke, İstanbul Yolu'na cephe 5 bin 685 metrekare arazi üzerine yerleşen Evke Flex Office'te, 380 santimetre yüksekliğindeki ofislerin kat planının da getirdiği fleksibilite ile 50 metrekareden 820 metrekareye kadar planlanabildiğini aktardı. Evke, 4 bin 800 metrekare taban alanı üzerinde 22 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin toplam 15 kattan oluştuğu, 14 dükkan, 82 ofis ve bağımsız bölümün yer aldığını anlattı. Bir diğer projeleri Evke Trade Tower'ı ise Mart 2015'te teslim etmeye hazırlandıklarını bildiren Evke, "Hem dış cephesiyle hem de planıyla ses getirecek bir proje olan Evke Trade Tower ile TSE Güvenli Yeşil Bina Sertifikası'na 'Yeni Bina' kategorisinde başvurusu kabul edilen Türkiye'deki ilk şirket olduk" diye konuştu.


Bu yılın ikinci yarısında başlayarak 2016'da hamlesini yapacakları villa projelerine de değinen Evke, modern tarzı ve kendine özgün yaşam alanıyla dikkati çeken projede her biri 400 metrekare alana sahip 16 adet villanın 1,5 katlı olarak inşa edileceğini ve uygulama açısından Bursa'da yine ilklere öncülük yapacaklarını vurguladı.


Cirosal büyüme oranı yüzde 15

Bıraktıkları 16 yılda kaliteden ödün vermeden özellikli projelere imza attıklarına dikkati çeken Evke, özellikle ofis alanında Bursa'nın markası olduklarını, inşaat ve mimarlıkta da marka olma yolunda ilerlediklerini söyledi. Bugüne kadar hayata geçirdikleri projeleri sergilemek hedefiyle satış ofisi açmaya hazırlandıklarına da belirten Evke, şunları kaydetti: "Grup bünyesinde Evke Yapı İnşaat Mimarlık'ın yanı sıra Evak Gıda Restaurant ve Lojistik, Evkal Danışmanlık, El'ce Davet Tasarım ve Dijital Baskı ile Burgen Genetik Hastalıklar Tanı Merkezi firmaları bulunuyor. Cirosal olarak büyüme oranımız yüzde 15 civarında. 72'si Evke Yapı'da olmak üzere yaklaşık 100 kişiyi istihdam ediyoruz."


Dünya


Geri Dön