12 / 05 / 2024

Evlilik hazırlığı yapanlara müjde; Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti fiyatında bin 850 TL indirim

Evlilik hazırlığı yapanlara müjde; Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti fiyatında bin 850 TL indirim

Evlilik hazırlığı yapanlara müjdeli haber Korkmaz'dan geldi. Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti indirime girdi ve ürünün fiyatı 1.850 TL düştü. Peki Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz setinin içerisinde hangi ürünler var? İşte Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti hakkında detaylı bilgiler...



Korkmaz, mutfak eşyaları konusunda tanınmış bir marka olarak biliniyor ve yeni ürünleriyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekiyor. Şimdiye kadar kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle adından söz ettiren Korkmaz, son çıkardığı Vanilya 14 Parça Elektrikli Çeyiz Seti ile yine büyük beğeni topluyor. Bu set, modern bir tasarıma sahip olmasıyla birlikte 0.9 litrelik ve 1.7 litrelik iki farklı kapasiteye sahip su ısıtıcısını içeriyor. Ayrıca, 1600 Watt gücündeki elektrikli çaydanlık ve çeşitli mutfak işlerinde kullanılabilen bir dizi pratik alet de içerisinde yer alıyor.

Kahve severler için ise Korkmaz'ın 2 parça Kahvekolik Türk Kahvesi Makinesi oldukça cazip bir seçenek sunuyor. Bu makine, 4 fincanlık kahve kapasitesiyle birlikte 400 Watt gücünde çalışıyor ve otomatik kapanma özelliğiyle güvenli bir kullanım sağlıyor. Korkmaz'ın kalitesi ve güvenilirliği sayesinde, kahve keyfini en üst düzeyde yaşamak artık daha kolay.

Evlilik hazırlığı yapanlara müjde; Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti fiyatında bin 850 TL indirim

Tost severlerin vazgeçilmezi olan tost makineleri de Korkmaz'ın ürün yelpazesinde yer alıyor. Tostema Tost Makinesi, 1800 Watt gücüyle hızlı ve lezzetli tostlar yapmanıza olanak tanırken, şık tasarımıyla da mutfağınıza estetik bir dokunuş sağlıyor. Sabahları hızlı ve pratik bir kahvaltı için ideal bir seçenek olan bu tost makinesi, kullanıcıların memnuniyetini kazanmayı başarıyor.

Son olarak, Mia Mega Blender Seti, mutfakta çeşitli işlemleri kolaylaştırmak için tasarlanmış kapsamlı bir set sunuyor. 1500 ml kapasiteli doğrama haznesi ve 1000 ml kapasiteli çırpıcı haznesiyle birlikte gelen bu set, 850 Watt gücüyle yüksek performans sunuyor. Ayrıca, dört bıçaklı yapısı sayesinde mutfakta çeşitli doğrama, karıştırma ve çırpma işlemlerini kolaylıkla yapmanızı sağlıyor. Mia Mega Blender Seti, kullanıcıların çok yönlü bir mutfak yardımcısı olmayı amaçlıyor.

Peki Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz setinin fiyatı ne kadar?

Korkmaz 14 parça elektrikli çeyiz seti 9.249 TL'den 7.399,20 TL'ye düştü.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.korkmazstore.com.tr/korkmaz-vanilya-14-parca-elektro-set

EDİTÖR NOTU: Bu haber 2 Temmuz 2023 tarihinde saat 06.34'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.04 Türk Lirası, Euro 28.26 Türk Lirası, altının gramı ise 1596 Türk Lirası değerindedir.

English Home'da büyük indirim; Fiyatı 949,99 TL'den 299,99 TL'ye düştü

RKS elektrikli bisiklet BİM'e geliyor; Bu fiyata başka bir yerde bulamazsınız!

BİM 30 Haziran Cuma indirimlerini peş peşe sıraladı; Bu listede yok yok


Geri Dön