27 / 04 / 2024

Evora İstanbul dükkan!

Evora İstanbul dükkan!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Evora İstanbul

Satış sürecine devam edilen Evora İstanbul dükkan ihalesi Emlak Konut GYO tarafından yapılacak. Ticari birimlerin fiyatlarının 123 bin TL'den başlayarak değiştiği projede peşin ya da vadeli ödeme yapılıyor..



İstnabul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde inşa edilen Evora İstanbul dükkan ihalesi 28 Ağustos Perşembe günü yapılacak. Projede, 77 adet ticari ünite satışa sunuluyor. 


Tuzla  Evora İstanbul  Residence'ta, sauna, fitness center, yüzme havuzu, oyun alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları ve buhar odası gibi sosyal alanlar mevcut. 


Ödemelerin peşin ya da vadeli olarak gerçekleştiği Evora İstanbul dükkan fiyatları 123 bin TL'den başlıyor. Proje,  Teknik Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Evora İstanbul dükkan!


Toplam muhammen bedeli 111.6 milyon TL olan Evora İstanbul Tuzla Rezidans'ta yer alan 3 bin 371 metrekare orta öğretim okulu 10 milyon 500 bin TL muhammen bedeli ile ve 3 milyon 820 bin 32 metrekare poliklinik 17 milyon TL muhammen bedel ile satılıyor.


Satışların açık artırma usulü ile gerçekleştiği Evora İstanbul dükkan ihalesi Emlak Konut GYO tarafından, Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek.  


Evora İstanbul Tuzla iletişim

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön